Απάντηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός Β. στον ΣΦΟΒ

Μοιράσου το άρθρο
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου απαντά στην ανακοίνωση που εξέδωσε ο ΣΦΟΒ, με αφορμή τα εισιτήρια που ανακοίνωσε η ΠΑΕ πως κόπηκαν στον αγώνα του Ολυμπιακού με την Αναγέννηση Καρδίτσας, αλλά και τις αιχμές που άφησε κατά της διοίκησης ο ΣΦΟΒ. Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου:…

«Από πέρυσι το καλοκαίρι όταν και αναλάβαμε τη διοίκηση του Ολυμπιακού Βόλου μέχρι και σήμερα, έχουμε δεχθεί σκληρή κριτική από μεγάλη μερίδα απλών φιλάθλων και όχι μόνο. Ωστόσο ουδέποτε σκεφτήκαμε να απαντήσουμε. Όχι γιατί αδυνατούσαμε να το κάνουμε, αλλά γιατί ο πρωταρχικός μας στόχος είναι να ενώσουμε όλες τις δυνάμεις του Ολυμπιακού Βόλου με μοναδικό γνώμονα το καλό της ομάδας.
Επειδή όμως κάποιοι καλοθελητές εξέλαβαν τη στάση μας αυτή ως αδυναμία, έφτασε η στιγμή να τους πούμε ΩΣ ΕΔΩ.
Με έκπληξη λοιπόν διαβάσαμε την πομπώδη ανακοίνωση του ΣΦΟΒ, όπου καλεί τους φιλάθλους να στηρίξουν την ομάδα στη συνέχεια του πρωταθλήματος. Ωστόσο, ο «πολυμελής» Σύνδεσμος δεν έμεινε στην προτροπή αυτή, αλλά συνέχισε αφήνοντας ανοιχτά αιχμές κατά της διοίκησης για τον αριθμό των εισιτηρίων που κόπηκαν στον αγώνα με την Αναγέννηση Καρδίτσας.
Αλήθεια κύριοι του ΣΦΟΒ όσοι κι αν είστε; Θεωρείτε ότι η διοίκηση αποκρύπτει τον πραγματικό αριθμό των εισιτηρίων που διατίθενται σε κάθε αγώνα; Θεωρείτε ότι ο πραγματικός αριθμός των εισιτηρίων που κόπηκαν στο ματς με την Αναγέννηση Καρδίτσας δεν είναι 748 αλλά μεγαλύτερος; Και αν τελικά το πιστεύετε αυτό, για ποιο λόγο θεωρείτε ότι έπραξε κάτι τέτοιο η διοίκηση; Μήπως για να απαξιώσει τους φιλάθλους του Ολυμπιακού Βόλου όπως υποστηρίζετε στην ανακοίνωσή σας;
Αλήθεια; Υπάρχει κανείς που σας πιστεύει; Υπάρχει κανείς που να πιστεύει ότι η τωρινή διοίκηση του Ολυμπιακού Βόλου που προέρχεται από τα σπλάχνα της ομάδας, έχει σκοπό να απαξιώσει τους φιλάθλους της;
Επειδή λοιπόν η διοίκηση του Ολυμπιακού Βόλου έχει αποφασίσει να κινείται με απόλυτη διαφάνεια, θα θέλαμε να διαβεβαιώσουμε τα μέλη του ΣΦΟΒ, αλλά και όποιον άλλον μας αμφισβητεί, ότι στον αγώνα με την Αναγέννηση Καρδίτσας διατέθηκαν 748 εισιτήρια. Ούτε ένα παραπάνω. Σε αυτά προσθέστε τα 650 εισιτήρια διαρκείας, τα 100 εισιτήρια των ανέργων και τις 100 προσκλήσεις που διαθέτει ο ΟΤΕ TV. Σύνολο 1.598. Σε αυτόν τον αριθμό προσθέστε επίσης τους περίπου 100 αθλητές όλων των τμημάτων του Ολυμπιακού Βόλου όπως επίσης και τα παιδιά μέχρι 15 ετών που εισέρχονται δωρεάν στο γήπεδο και βγάλτε τον τελικό αριθμό (κατά προσέγγιση) των θεατών που βρέθηκαν στις εξέδρες του ΕΑΚ τη Δευτέρα το απόγευμα.
Η διοίκηση του Ολυμπιακού Βόλου, ουδέποτε επιδίωξε να κοροϊδέψει τον κόσμου της ομάδας και κυρίως ουδέποτε επιδίωξε να τον απαξιώσει, διότι πολύ απλά το μεγαλείο του κόσμου του Ολυμπιακού Βόλου είναι τόσο μεγάλο που κανένας Βαρούτσικος ή Τόρης μπορεί να το πετύχει.
Κλείνοντας και μιας και μιλάμε για νούμερα, απευθυνόμαστε στον ΣΦΟΒ και τον ρωτάμε ανοιχτά. Πόσα αλήθεια είναι τα ταμειακώς εντάξει μέλη του Συνδέσμου σας; Έφτασαν άραγε τα τρία ή έχουν απομείνει ο κ. Τσιτσιρίγκος και ο γιος του;».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις