ΕΠΣΘ: Ανακοίνωση για τους “Ιατρούς Αγώνων”

Ένα από τα σοβαρότερα προβλήματα που κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν η διοργανώτρια, αλλά και οι ομάδες στα πρωταθλήματα τοπικού ποδοσφαίρου, ήταν αυτό της ύπαρξης «ιατρού» στο γήπεδο, ζήτημα για το οποίο…

έχουν γίνει πολλές συζητήσεις, ενώ αποτέλεσε κι ένα από τα βασικά θέματα στην τελευταία Έκτακτη Γενική Συνέλευση που συγκάλεσε η ΕΠΣΘ.
Τελικά, με την πιστοποίηση ατόμων για την «αντιμετώπιση αιφνίδιων κι επικίνδυνων για τη ζωή περιστατικών», φαίνεται πως βρέθηκε η λύση. Με σχετική ανακοίνωσή της η ΕΠΣΘ, καλεί τα Σωματεία να ολοκληρώσουν άμεσα τις διαδικασίες (ως την Πέμπτη 2/2), προκειμένου να μην υπάρξουν προβλήματα με την τέλεση των αγώνων.
Η σχετική ανακοίνωση αναλυτικά:
«Ενόψει της υποχρεωτικής παρουσίας στα Πρωταθλήματα της ΕΠΣΘ Ιατρών ή ατόμων πιστοποιημένων για την αντιμετώπιση αιφνιδίων & επικίνδυνων για την ζωή περιστατικών, τα Σωματεία – Μέλη μας οφείλουν έως και την Πέμπτη 2/2/2017 να προσκομίσουν στη ΕΠΣΘ αντίγραφο εγγράφου πιστοποίησης του ατόμου που θα παρέχει τις υπηρεσίες “Ιατρού Αγώνα”, καθώς και 2 φωτογραφίες αυτού για την έκδοση δωρεάν ταυτότητας.
Σημειώνεται ότι για τα ανωτέρω άτομα η διαδικασία αυτή είναι απαραίτητη για την τέλεση των καθηκόντων τους, ενώ για τους Ιατρούς αρκεί η επίδειξη της ιατρικής τους Ταυτότητας ή Σφραγίδας, πάντα στον Διαιτητή του αγώνος».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις