Η κούραση προβληματίζει τον Ρήγα εν όψει Νίκης

Χωρίς νίκη μέσα στο 2017 παραμένει ο Ρήγας Φεραίος, με τους «κυανόλευκους» να έχουν δύο ήττες, από Ολυμπιακό Βόλου (εκτός), Διαγόρα Σεβαστής (εντός) και μία ισοπαλία με τους Μαύρους Αετούς, επίσης εντός έδρας.

Την προσεχή Κυριακή 5/2 η ομάδα του Βελεστίνου θα κληθεί να αντιμετωπίσει στο «Π. Μαγουλάς» τη Νίκη, την οποία είχε κερδίσει στο παιχνίδι του πρώτου γύρου με 2-0. Αξίζει να σημειώσουμε, πως και στις δύο περσινές αναμετρήσεις με τη Νίκη, η ομάδα του Λάκη Μπακάλη είχε μείνει «όρθια», καθώς και στα δύο ματς πήρε το βαθμό της ισοπαλίας.
Η προετοιμασία των «κυανολεύκων» συνεχίζεται χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα, από τη στιγμή που όλοι οι παίκτες βρίσκονται στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας. Τον Λάκη Μπακάλη προβληματίζει το γεγονός ότι η ομάδα δείχνει σημάδια κούρασης, από τα συνεχόμενα παιχνίδια, ενώ δεν υπάρχουν και πολλές επιλογές, προκειμένου ο προπονητής του Ρήγα να κάνει και την ανάλογη διαχείριση του υλικού.
Στον Ρήγα γνωρίζουν ποια είναι τα τρωτά σημεία της Νίκης και σε ποιους τομείς υπερτερεί ο αντίπαλος και θα δουλέψουν όλη την εβδομάδα, προκειμένου να παρουσιαστούν πανέτοιμοι στον κυριακάτικο αγώνα.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις