Διπλό μεταγραφικό «μπαμ» για Αγ. Παρασκευή

Μετά τη χτεσινή ανακοίνωση της απόκτησης του Αντώνη Λούμπαρδου ακόμη δυο σπουδαίες μεταγραφικές κινήσεις ανακοίνωσε η ομάδα της Αγ. Παρασκευής, στη λήξη της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου.
Πρόκειται για δυο ποδοσφαιριστές με μεγάλη εμπειρία, αν κι ο ένας εξ αυτών είναι νέος σε ηλικία, ωστόσο προέρχεται από χρονιές με πολλά παιχνίδια στα πόδια του. Συγκεκριμένα πρόκειται…

για τον 33χρονο Πέτρο Παλάσση και τον 18χρονο Βασίλη Καλαμίδα, με τον πρώτο να αγωνίζεται κυρίως στη θέση του αριστερού χαφ και τον δεύτερο στη θέση του αριστερού μπακ.
Ο δυο τους φυσικά γνωρίζονται πολύ καλά, αφού ως την προηγούμενη εβδομάδα ήταν συμπαίκτες στην ΑΕ Διμηνίου και πλέον καλούνται να βοηθήσουν άμεσα στην προσπάθεια που κάνει η ομάδα της Αγ. Παρασκευής για τη σωτηρία της.
Να σημειώσουμε ότι ο Πέτρος Παλάσσης ξαναγυρίζει στην Αγ. Παρασκευή, όπου έχει αγωνιστεί και στο παρελθόν. Επιπλέον, ο Π. Παλάσης στη μεγάλη καριέρα του έχει ιδιαίτερα σημαντικές εμπειρίες, με πέρασμα από τον Ατρόμητο Αθηνών, στα νεανικά του χρόνια, περίπου πριν από μια δεκαετία, αλλά και με συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Δ’ Εθνικής με τις ομάδες Πυργετός, Αστέρας Ριζομύλου και Μαγνησιακός, ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στις τοπικές κατηγορίες και με τις ομάδες του Αλμυρού, της Δήμητρας Ευξεινούπολης και του Θησέα.
Ο Πέτρος Παλάσης αγωνίζεται σε όλη την αριστερή πλευρά και ιδιαίτερα ως αριστερό χαφ. 

Ο Βασίλης Καλαμίδας, ξεκίνησε από πέντε χρονών στις ακαδημίες του Ολυμπιακού Βόλου, ενώ στη συνέχεια και σε ηλικία 14 ετών, εντάχθηκε στην ομάδα Κ20, με προπονητή το Θωμά Μακρή, τον οποίο ακολούθησε στη Δύναμη και τελευταία στο Διμήνι.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις