Φιλικά με τον Ατρόμητο Αθηνών για τους “μικρούς” της Αγίας Άννας (photos)

Φιλικούς αγώνες με τον Ατρόμητο Αθηνών έδωσε στην Αθήνα η Σχολή Ποδοσφαίρου της Αγίας Άννας με τα διάφορα τμήματα της ακαδημίας της. Αναλυτικά, η ανακοίνωση του βολιώτικου συλλόγου έχει ως εξής: “Την Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2017 η σχολή ποδοσφαίρου της Αγίας Άννας μετέβη στην Αθήνα όπου φιλοξενήθηκε από την ΠΑΕ Ατρόμητος Αθηνών. Στις εγκαταστάσεις της ακαδημίας στο Περιστέρι τα…

…τμήματα 2002, 2003, 2005, 2006, 2007 και 2008 αγωνίστηκαν με τα αντίστοιχα της ακαδημίας του Ατρομήτου. Στη συνέχεια η αποστολή της Αγίας Άννας παραβρέθηκε στο γήπεδο του Ατρομήτου όπου οι μικροί αθλητές και οι γονείς τους είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τον αγώνα της ομάδας με τον Πας Γιάννινα για το πρωτάθλημα της Superleague. Η αγωνιστική και εξωαγωνιστική εικόνα των τμημάτων αφήνει μόνο θετικά μηνύματα για την εξέλιξη των αθλητών και την πρόοδο της σχολής.
Το Δ.Σ της σχολής, οι μικροί αθλητές και οι γονείς τους ευχαριστούνε την διοίκηση και τους προπονητές της ΠΑΕ Ατρόμητος και ιδιαίτερα τον κύριο Αποστόλου Αποστόλη για την άριστη φιλοξενία δεσμευόμενοι να την ανταποδώσουμε στο μέλλον. Επίσης το Δ.Σ της σχολής θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά τον κ.Αχιλλέα Μπέο για την προσφορά του πρωινού γεύματος όλης της αποστολής”.

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις