Με πολλούς αγώνες σε Ελλάδα και Κύπρο ξεκίνησε η χρονιά για τον ΣΔΥ Βόλου

Οι αγώνες δρόμου ξαναάρχισαν σε όλη την Ελλάδα και όχι μόνο μετά την σύντομη ανάπαυλα των γιορτών, και δεκάδες είναι αυτοί που θα γίνουν το προσεχές διάστημα. Ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Βόλου θα δώσει το παρόν σε πολλούς από αυτούς, οργανώνοντας και ομαδικές αποστολές όπου συμπληρωθούν πολλές συμμετοχές. Ήδη μάλιστα δρομείς του συλλόγου έτρεξαν στους πρώτους αγώνες του έτους τον Ιανουάριο, ενώ ήρθαν και οι πρώτες πρωτιές.

Το ξεκίνημα έγινε τη Κυριακή 15 Ιανουαρίου στον Δρόμο προς τιμή Παντελή Κατελάρη στο Επισκοπειό στη Κύπρο (5 χιλιόμετρα) και νικήτρια στη κατάταξη των γυναικών τερμάτισε η Ελένη Πρατσή. Η ίδια τερμάτισε 1η και μία βδομάδα μετά: Ο 20ος Διεθνής Παγκύπριος Ημιμαραθώνιος έγινε το πρωί της Κυριακής 22 Ιανουαρίου στα Περβόλια στη Λάρνακα. Στον παράλληλο αγώνα των 5 χιλιομέτρων 1η τερμάτισε η Ελένη Πρατσή, πετυχαίνοντας τη δεύτερη πρωτιά σε ισάριθμους αγώνες φέτος. Την ίδια ημέρα στην Αίγινα πραγματοποιήθηκε ο 6ος Αγώνας Δρόμου Ιωάννης Καποδίστριας. Στον κύριο αγώνα των 10 χιλιομέτρων αγωνίστηκε η Μαρία Διαμαντοπούλου. Στις 27 Ιανουαρίου εξάλλου ο σύλλογος πραγματοποίησε τη κοπή της πίτας του σε μία εκδήλωση που χαρακτηρίστηκε από τη μαζική παρουσία των μελών και φίλων του, που δημιούργησαν το αδιαχώρητο στο κατάμεστο κέντρο που έγινε η γιορτή.

Εκδρομή αθλητών ΣΔΥ Βόλου στον Μαραθώνιο Πάφου – 5 Μαρτίου 2017

Κατόπιν συνεννόησης με το φίλο σωματείο ΑΠΣ Αθηναίοι Δρομείς που έχει προγραμματίσει πολυπληθή αποστολή στον αγώνα, όσοι αθλητές του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Βόλου θέλουν μπορούν να συμμετέχουν στην εκδρομή που θα γίνει από τη Παρασκευή 3 ως τη Δευτέρα 6 Μαρτίου. Η εκδρομή του ΣΔΥ Βόλου θα προσαρμοστεί για τα μέλη του κατά τον τρόπο που θα βολεύει καλύτερα. Όλες τις πληροφορίες για τα διαδικαστικά, το πρόγραμμα, ώρες αναχώρησης και για την εγγραφή μπορούν να λάβουν οι ενδιαφερόμενοι από τους υπεύθυνους του συλλόγου, όπως και στη σελίδα του στο διαδίκτυο. Κάθε διαδικασία θα πρέπει να ολκληρωθεί το αργότερο ως τις 10 Φεβρουαρίου επειδή η προθεσμία λήγει και δόθηκε στον ΣΔΥΒ μικρή παράταση.

sdyb2

Πληροφορίες για τη συμμετοχή & εγγραφές του ΣΔΥ Βόλου στους αγώνες από Φεβρουάριο ως 2 Απριλίου 2017

Ο ΣΔΥΒ αναλαμβάνει για τα μέλη και φίλους του ομαδικές εγγραφές για τους παρακάτω αγώνες, για τους οποίους δημοσιεύουμε όλες τις πληροφορίες:

8ος Ημιμαραθώνιος Δρόμος ΔΙΟΝ

5 Μαρτίου

λήξη εγγραφών 1 Μαρτίου

Θα γίνουν επίσης περιπατητική διαδρομή 5χλμ και παιδικός αγώνας 1χλμ.
.
2ος Ημιμαραθώνιος Σπερχειού «Αθανάσιος Ακρίδας», και παράλληλος αγώνας 5χλμ

5 Μαρτίου

οι εγγραφές λήγουν στις 20 Φεβρουαρίου.

Θα γίνει και αγώνας 1100 μέτρων για παιδιά

10ος Επετειακός Ημιμαραθώνιος Δρόμος Καλαμπάκα-Τρίκαλα 2017, και παράλληλος αγώνας 5χλμ

12 Μαρτίου
οι εγγραφές λήγουν στις 26 Φεβρουαρίου.
Θα γίνει και αγώνας 1000 μέτρων για παιδιά 8 ως 14 ετών.

12ος Μαραθώνιος Μεσσήνης, και αγώνες 3 και 10χλμ

12 Μαρτίου
οι εγγραφές λήγουν στις 4 Μαρτίου (για τα 3χλμ στις 8 Μαρτίου).
 
Ημιμαραθώνιος Αθήνας – Athens Half Marathon 2017 και αγώνες 5 και 3χλμ
19 Μαρτίου
Οι λεπτομέρειες για τις ομαδικές εγγραφές θα ανακοινωθούν μόλις κάνει συμφωνία για τις ομαδικές εγγραφές με τη διοργάνωση η ΕΟΣΛΜΑ-Υ.
 
Run Greece 2017, Λάρισα 5 και 10 χιλιόμετρα
26 Μαρτίου
οι εγγραφές λήγουν στις 19 Μαρτίου (όσοι γραφτούν ως τις 13 Μαρτίου θα έχουν τυπωμένο το όνομά τους στον αριθμό συμμετοχής)
Θα γίνει και αγώνας 1000 μέτρων για παιδιά
 
12ος Διεθνής Μαραθώνιος Θεσσαλονίκης «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ» & αγώνες δρομου 5χλμ και 10χλμ
2 Απριλίου
Οι εγγραφές στον αγώνα αυτό λήγουν πολύ νωρίς, στις 8 Μαρτίου.
 

Δηλώσεις συμμετοχής για οποιουσδήποτε από τους παραπάνω αγώνες από τα μέλη και τους φίλους του ΣΔΥΒ γίνονται αποκλειστικά στο κατάστημα Aspirina Δημητριάδος 160 και μέχρι τις ημερομηνίες λήξης εγγραφών. Οποιαδήποτε δήλωση ολοκληρώνεται αποκλειστικά με την ολοκλήρωση κάθε διαδικασίας, αλλιώς δεν ισχύει. Οι αθλητές πρέπει να δηλώνουν και μέγεθος μπλούζας για τους αγώνες που δίνουν αναμνηστικό t-shirt. Πληροφορίες Κώστας Κυριαζής τηλέφωνο 2421071770 και Σπύρος Τρύφωνος τηλέφωνο 2421023523. Για τους αγώνες που θα γίνουν από τον Απρίλιο και μετά θα ακολουθήσουν νέες ανακοινώσεις.

Οι ημερομηνίες των φετινών αγώνων του ΣΔΥΒ.

Εκτός από τους αγώνες που συμμετέχει ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Βόλου, διοργανώνει και συνδιοργανώνει με τους συνεργαζόμενους φορείς και σωματεία πολλούς αγώνες στη περιοχή μας. Οι ημερομηνίες για το 2017 ορίστηκαν και είναι οι εξής, ενώ προσεχώς θα δημοσιεύονται όλες οι πληροφορίες για αυτούς:
Στις 29 Απριλίου θα γίνει ο 3ος Ημιμαραθώνιος Βόλου και ο παράλληλος 24ος Δρόμος Υγείας.

Τον Μάιο ο 3ος Λαϊκός Αγώνας Δρόμου Δάσους Κουρί Αλμυρού.

Στις 8 Οκτωβρίου ο φιλανθρωπικός αγώνας για τη Φλόγα.
Στις 15 Οκτωβρίου ο 3ος Αγώνας Ορεινού Δρόμου Χανίων Πηλίου.

Στις γιορτές των Χριστουγέννων το 2ο Volos Santa Run

Μπλουζάκια του συλλόγου

Στο κατάστημα Aspirina Δημητριάδος 160, διατίθενται τεχνικά μπλουζάκια (t-shirts) του συλλόγου ανδρικά-γυναικεία σε όλα τα μεγέθη, όμοια με αυτά που δόθηκαν τον Νοέμβριο στον Αυθεντικό Μαραθώνιο Αθήνας, προς 5 ευρώ.

sdyb3

Δελτίο Τύπου ΣΔΥ Βόλου