Θεοδοσιάδης: «Θα γίνει μάχη μέχρι το τέλος»

Στο ΑΕΛ RADIO «φιλοξενήθηκε» ο τεχνικός του Απόλλωνα Λάρισας Σάκης Θεοδοσιάδης, ο οποίος έκανε λόγο για την ομάδα του αλλά και την ΑΕΛ.

Δείτε αναλυτικά:

«Γίνεται μια μεγάλη προσπάθεια και είμαστε πολύ ανταγωνιστικοί. Αυτό που έχει σημασία για εμάς είναι να παρουσιάζεται η ομάδα κάθε Κυριακή έτοιμη γιατί το κάθε παιχνίδι έχει τη δική του ιδιαιτερότητα. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από τα παιδιά». τόνισε αρχικά για τον Απόλλωνα…

«Με την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου έχουμε την καλύτερη επίθεση και την πέμπτη καλύτερη άμυνα και θέλουμε να βελτιωθούμε ακόμα περισσότερο. Με αυτό το στόχο ξεκινήσαμε την χρονιά και σε αυτό το δεύτερο γύρο.» συμπλήρωσε…

«Μέσα σε έξι μήνες έχουμε δημιουργήσει μια οικογενειακή ομάδα και το αποτέλεσμα βγαίνει.»

«Θα γίνει μάχη μέχρι το τέλος με τέσσερις-πέντε ομάδες που είναι πολύ ανταγωνιστικές. Όλα θα κριθούν στο τέλος που παίζουμε και μεταξύ μας. Ο Ολυμπιακός Βόλου, ο Διαγόρας Σεβαστής, η ΑΕ Καραϊσκάκης, η Πύδνα Κίτρους. Μακάρι στο τέλος να πετύχουμε την άνοδο του Απόλλωνα Λάρισας που είναι ένα φοβερό επίτευγμα για το σύλλογο.» τόνισε για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής

«Πλέον μπαίνουμε στην τελική ευθεία. Εκεί είμαστε συγκεντρωμένοι με ταπεινώτητα και βλέπουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Να είναι σίγουρος ο φίλαθλος κόσμος της Λάρισας ότι θα καταβάλλουμε το μάξιμουμ των δυνατοτήτων μας για ότι το καλύτερο.» δήλωσε.

«Δίνουμε ένα παιχνίδι στην έδρα της Αμβρακίας Κωστακίων. Μια ομάδα που είναι στις τελευταίες θέσεις και παλεύει για την σωτηρία της. Εμείς θα προετοιμαστούμε όσο καλύτερα γίνεται.» είπε για το επερχόμενο παιχνίδι της ομάδας του (05/02/2017, 15:00).

«Οι αγωνιστικοί χώροι έχουν προβλήματα, αλλά τα παιδιά έχουν εγκληματιστεί πλήρως στις γηπεδικές συνθήκες των γηπέδων διότι και το γήπεδο της Φιλιππούπολης δεν είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Εμείς είμαστε μια ομάδα που θέλει να έχει εκρήξεις και τρεξίματα στο παιχνίδι της και αυτό δημιουργεί προβλήματα στους αντιπάλους.» τόνισε σχετικά με την κατάσταση των αγωνιστικών χώρων και τον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας.

«Φέτος μου δίνεται η δυνατότητα να βλέπω όλα τα ματς της ΑΕΛ. Όποτε μπορούμε ερχόμαστε να παρακολουθήσουμε τα παιχνίδια. Καλή επιτυχία για το δύσκολο αυριανό παιχνίδι. Να υπάρχει υπομονή και στήριξη και είμαι σίγουρος πως θα έρθουν ακόμα καλύτερα αποτελέσματα. Αυτό το εύχομαι πραγματικά μέσα από την καρδιά μου. Όταν είσαι στην ΑΕΛ δεν μπορείς να είσαι απαισιόδοξος έτσι κι’ αλλιώς.» είπε ολοκληρώνοντας την ομιλία του στο ΑΕΛ RADIO.

athleticlarissa.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις