Απέκτησε Μάνθο Γεωργιάδη ο Άνθιμος Γαζής

Το «μπαμ» με τον Κοζανίτη ακραίο επιθετικό Μάνθο Γεωργιάδη έκανε ο Ανθιμος Γαζής. Οι πηλιορείτες απέκτησαν έναν εξαιρετικά γρήγορο και ταλαντούχο επιθετικό , ενισχύοντας σημαντικά το ρόστερ τους. Αυτή είναι 4η μεταγραφή του Άνθιμου Γαζή στην περίοδο του Ιανουαρίου, μετά τους Αντρέα Τζήμα, Λέντι Βαλέρα και Θανάση Κουτσουνίδη.

Ο ταχύτατος και με έφεση στο σκοράρισμ επιθετικός, είναι γνωστός στους φίλους του τοπικού ποδοσφαίρου της Μαγνησίας, καθώς έχει αγωνιστεί πριν τρία χρόνια στον Ιάσονα Άλλης Μεριάς (9 γκολ), πριν δυο σεζόν στον Ηρακλη (7 γκολ) ενώ φέτος ξεκίνησε ως βασικός στην Α.Ε. Διμηνίου. Παλιότερα έχει αγωνιστεί σε Μουζάκι Καρδίτσας (Δ’ Εθνική), όπως και στην Κοζάνη. Ήδη ξεκίνησε προπονήσεις και αναμένεται να είναι «παρών» και στο Σαββατιάκο αγώνα με την ΑΕ 2002, αφού δεν χρειάζεται χρόνο προσαρμογής, ενώ γνωρίζεται πολύ καλά και με τον προπονητή της ομάδας, Παναγιώτη Κουρούπη. Οι δυο τους συνυπήρξαν το 2014 στον Ιάσονα Άλλης Μεριάς.
Αυτές οι τέσσερις σπουδαίες μεταγραφές δυναμώνουν πολύ την ομάδα των Μηλεών, που από την προηγούμενη εβδομάδα βρίσκεται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Β’ ΕΠΣΘ (μαζί με τον Πηλέα). Όλες οι μεταγραφές ήταν προσωπικές επιλογές του προπονητή, ενώ αυτές οι κινήσεις δείχνουν και τις προθέσεις της διοίκησης, που ανεβάζουν συνεχώς τον πήχη, με αποκλειστικό στόχο την άνοδο της ομάδας στην Α’ τοπική κατηγορία, κάτι που είχε συμβεί και το 2011.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις