Με τον κόσμο στο πλευρό της η Νίκη στο ντέρμπι με Μεταμόρφωση

Μεγάλη κινητοποίηση έχει σημάνει στις τάξεις των φιλάθλων της Νίκης Βόλου ενόψει του αγώνα του Σαββάτου με τη Μεταμόρφωση στο κλειστό γυμναστήριο της Ν. Ιωνίας στις 6μ.μ. για το πρωτάθλημα μπάσκετ της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Ο αγώνας θεωρείται κομβικής σημασίας για…

…την ομάδα του Θανάση Κασαπίδη που δίνει με μεγάλη αξιοπρέπεια και με θετικό πρόσημο τη μάχη της επιβίωσης στην κατηγορία. Κάποιες μικροενοχλήσεις που ταλαιπώρησαν ορισμένους από τους παίκτες, αντιμετωπίζονται από τους γιατρούς της ομάδας και πλην του νεαρού Γιάννη Λατσίνογλου ο οποίος δεν θα είναι έτοιμος να αγωνιστεί, όλοι οι υπόλοιποι βρίσκονται στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας για την Σαββατιάτικη αναμέτρηση.

Παίκτες και τεχνική ηγεσία εμφανίζονται αποφασισμένοι να προσθέσουν τους δύο βαθμούς στο “σακκούλι” τους και κάνουν έκκληση στο φίλαθλο κόσμο της Νίκης να συμπαρασταθούν στην προσπάθειά τους. Κάτι ανάλογο συμβαίνει και με τη Μεταμόρφωση που “καίγεται” επίσης για τους βαθμούς της επιτυχίας.

Οι φίλαθλοι από τη μεριά τους, λόγω και των πολύ δυσμενών εξελίξεων με την ποδοσφαιρική ομάδα, εχουν στρέψει την προσοχή τους στην ομάδα μπάσκετ του συλλόγου. Έτσι, το Σάββατο αναμένεται να έχει πολύ κόσμο το γήπεδο. Ευχή όλων πάντως είναι να γίνει ένα ματς πάντα μέσα σε φίλαθλα πλαίσια και χωρίς ακρότητες, αφού πάνω απ’ όλα οι αθλητές και των δύο ομάδων συνδέονται με φιλικές σχέσεις μεταξύ τους και υπηρετούν με αγάπη και μεράκι το βολιώτικο μπάσκετ.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις