Στον Παναρκαδικό ο Βασίλης Γκίτσιας

Την τέταρτη χειμερινή μεταγραφή του πραγματοποίησε ο Παναρκαδικός καθώς μετά τους Γιουκούδη, Πούτσι και Καραμήτο έκανε δικό του τον υψηλόσωμο Αρκά μεσοαμυντικό Βασίλη Γκίτζια, ο οποίος αποχώρησε τον περασμένο μήνα από τον Ολυμπιακό Βόλου.

Ο Βασίλης Γκίτζιας με καταγωγή από την Τεγέα επιστρέφει στην Αρκαδία για λογαριασμό του τριφυλλιού για να βοηθήσει την ομάδα του Γιώργου Αντωνόπουλου στην συνέχεια του πρωταθλήματος του 3ουομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας και τους αγώνες του δεύτερου γύρου.
Ο νεαρός ποδοσφαιριστής έχει περάσει από τα τμήματα υποδομών του Αστέρα Τρίπολης για να ακολουθήσει η Σπάρτη με την οποία κατέκτησε ένα κύπελλο Λακωνίας, ένα πρωτάθλημα αλλά και την άνοδο στην Γ’ Εθνική την πρώτη του θητεία. Η αρχή της περσινής χρονιάς τον βρήκε στην Αργολίδα και την Ερμιονίδα και στα μέσα της σεζόν βρέθηκε και πάλι στην Λακωνία και την Σπάρτη με την οποία κατέκτησε το πρωτάθλημα του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας και την άνοδο στην Football League. Τελευταίος προορισμός του ο Ολυμπιακός Βόλου για να ακολουθήσει τώρα ο Παναρκαδικός.
Ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά του Βασίλη Γκίτζια είναι η δύναμη, η μαχητικότητα και το εναέριο παιχνίδι με τον Παναρκαδικό να βάζει ένα ακόμα γρανάζι στην μεσοαμυντική του μηχανή.
Πηγή: arcadiaportal.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις