Νταμπώσης: «Ο Μπέος ήταν πάντα πολύ καλός μαζί μου»

Χωρίς καταθέσεις που να προσφέρουν νέα στοιχεία συνεχίστηκε στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων η δίκη για το σκάνδαλο των στημένων αγώνων της περιόδου 2008-2011. Καλούμενος ως μάρτυρας, το πρώην μέλος της ΚΕΔ, Δημήτρης Νταμπώσης, αναφέρθηκε

στο παιχνίδι Καβάλα-ΠΑΣ Γιάννινα 2-1 στις 13/4/2009, του οποίου ήταν παρατηρητής και το οποίο είχε θεωρηθεί ύποπτο προς χειραγώγηση (αν κρίθηκε ότι αυτό δεν συνέβη στο πρώτο δικαστήριο για το Koriopolis).
«Δεν αντιλήφθηκα κάτι σε εκείνο το ματς. Παίχτηκε με ένταση μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Ο διαιτητής (σ.σ. Ντάκος) είχε κάνει κάποια λάθη στον πειθαρχικό έλεγχο, αλλά τίποτε άλλο» ανέφερε χαρακτηριστικά.
Όταν ερωτήθηκε, δε, για τον κατηγορούμενο Αχιλλέα Μπέο, δεν είχε να του προσάψει κάτι, λέγοντας: «Και όταν ήμουν διαιτητής και μετά που έγινα παρατηρητής, ο Μπέος ήταν πάντα πάρα πολύ καλός απέναντί μου. Πάντα με καλωσόριζε και δεν μου δημιουργούσε προβλήματα».
Σημειώνεται ότι στη δίκη κατέθεσαν επίσης οι Καρούζος και Παρλιάρος, επειδή ως διαχειριστές του σάιτ «mikriliga» είχαν λάβει ποσό από τον Γιώργο Τσακογιάννη για να διαφημίσουν εταιρεία αθλητικών ειδών.
Σχετικά λοιπόν με το περιστατικό της κλήσης του διαιτητή Σέγγου στον Τσακογιάννη από τηλέφωνο του Καρούζου, διατυπώθηκε ο ισχυρισμός ότι πρόκειται περί λάθους και πως κανένας εκ των δυο δεν γνωρίζει τον Σέγγο. Ο συνήγορος του Τσακογιάννη, από την πλευρά του, ζήτησε να γίνει πραγματογνωμοσύνη για την κλήση.
Αξίζει να σημειωθεί ότι απουσίαζε (παρόλο που επρόκειτο να καταθέσει ως μάρτυρας) ο Στράτος Γιδόπουλος, ενώ η δίκη θα συνεχιστεί την Παρασκευή, 3 Φεβρουαρίου.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις