Ισοπαλία 1-1 για τους Παίδες της ΕΠΣΘ στην Καρδίτσα και αποκλεισμός

Ισόπαλο 1-1 έληξε το παιχνίδι της μικτής ομάδας Παίδων της ΕΠΣΘ με την αντίστοιχη ομάδα της ΕΠΣ Καρδίτσας, για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος προεπιλογής Εθνικών ομάδων. Η ομάδα των Παίδων της ΕΠΣΘ ήταν πολύ καλύτερη από την ομάδα της Καρδίτσας, δημιούργησε και έχασε πάρα πολλές ευκαιρίες για γκολ (είχε πάνω από 20 τελικές) και άξιζε τη νίκη.

Οι γηπεδούχοι έπαιξαν αμυντικά, με στόχο να κρατήσουν το ισόπαλο αποτέλεσμα και το κατάφεραν στο τέλος. Οι Παίδες της ΕΠΣΘ με την ισοπαλία αυτή αποκλείστηκαν από τη συνέχεια της διοργάνωσης.
Το 0-1 έγινε στο 20′ με τον Ματθαίου να σκοράρει για την ομάδα του Αντώνη Μάνδαλου, ενώ η Καρδίτσα ισοφάρισε στο 38′ με κεφαλιά του Αποστολόπουλου, ύστερα από εκτέλεση κόρνερ.
Μετά το τέλος του αγώνα οι γηπεδούχοι αναγνώρισαν την ανωτερότητα των Παίδων της ΕΠΣΘ, χαρακτηρίζοντάς τους ως την καλύτερη ομάδα του ομίλου. Τελευταία αγωνιστική η ομάδα Παίδων της ΕΠΣΘ κάνει το ρεπό της.
Στην ομάδα στοίχισαν οι δυο ισοπαλίες στην αρχή του πρωταθλήματος, πριν η ομάδα βρει ρυθμό και κάνει την πολύ καλή πορεία στη συνέχεια.
ΕΠΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ: Πουλιάνας, Μπαϊράμης, Κόκκαλης, Γκόριας, Μαλαμούλης, Κωστόπουλος, Παπασακελλαρίου (65′ Μπουμπούκης), Καλόγηρος (60′ Τόγιας), Χριστόπουλος, Ματθαίου, Δήμος (70′ Τσιτσικλής).

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις