Νίκησαν 2-0 την Καρδίτσα οι Νέοι της ΕΠΣΘ και ελπίζουν

Όσο ζουν ελπίζουν οι Νέοι της ΕΠΣΘ. Το συγκρότημα της Μαγνησίας πέτυχε σημαντική νίκη με 2-0 εκτός έδρας επί της αντίστοιχης ομάδας της ΕΠΣ Καρδίτσας (το παιχνίδι έγινε στο γήπεδο της Κρύας Βρύσης) και θα περιμένει το αποτέλεσμα του αγώνα Εύβοια-Καρδίτσα, την τελευταία αγωνιστική, για να δει αν θα συνεχίσει στο πρωτάθλημα προεπιλογής Εθνικών ομάδων.

Οι Νέοι της ΕΠΣΘ θα κάνουν το ρεπό τους την 7η αγωνιστική και θέλουν ισοπαλία στο παιχνίδι Εύβοια-Καρδίτσα, για να βγουν αυτοί πρώτοι στον 4ο όμιλο. Διαφορετικά, αν υπάρξει νικητής στο συγκεκριμένο παιχνίδι, τότε οι Νέοι της ΕΠΣΘ θα αποκλειστούν από τη συνέχεια της διοργάνωσης.
Η σημερινή αναμέτρηση έγινε σ’ έναν άθλιο αγωνιστικό χώρο, εξαιτίας των καιρικών φαινομένων που προηγήθηκαν και ήταν η αιτία για την αναβολή του αγώνα, σε σχέση με την αρχική ημερομηνία που είχε οριστεί. Έτσι σ’ ένα τόσο κακό αγωνιστικό χώρο, το παιχνίδι πήγε στη δύναμη και στις προσωπικές μονομαχίες. Οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά στο α’ ημίχρονο, αλλά όσο περνούσε ο χρόνος οι Νέοι της ΕΠΣΘ ισορρόπησαν και κατάφεραν να πετύχουν δύο τέρματα, ένα σε κάθε ημίχρονο. Μεγάλος πρωταγωνιστής του παιχνιδιού ήταν ο Γιώργος Μπάλας, ο οποίος σημείωσε και τα δύο τέρματα. Το 0-1 έγινε στο 33′, όταν ο Κόφφας σούταρε, η μπάλα βρήκε στο δοκάρι και στην επαναφορά ο Μπάλλας με σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. 
Οι Νέοι της ΕΠΣΘ διαχειρίστηκαν κατάλληλα το παιχνίδι στο δεύτερο ημίχρονο και στο 68′ πέτυχαν το 0-2. Σκόρερ και πάλι ο Μπάλας, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε την ασταθή απόκρουση του αντίπαλου τερματοφύλακα, στο σουτ που επιχείρησε ο Δημόπουλος και από κοντά πέτυχε το δεύτερο τέρμα για την ομάδα του και το δεύτερο προσωπικό. 

Να σημειωθεί ότι για την ομάδα της Μαγνησίας υπήρχε κι άλλο δοκάρι στο δεκάλεπτο, όταν εκτελέστηκε κόρνερ από το Θεοδωρόπουλο, έκανε την κεφαλιά ο Κόφφας με τη μπάλα να πηγαίνει στα δίχτυα, ωστόσο παρεμβλήθει κεφάλι αμυνομένου κι έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι κι από εκεί οι γηπεδούχοι απομάκρυναν μακριά από τα καρέ τους.
ΕΠΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ: Τσιτσιρίκος, Χαντζόγλου, Μπιρμπίλης (46′ λ. τρ. Ρέλλος), Βεργοζήσης, Θεοδωρόπουλος, Κούκιος (50′ Νιαώτης), Κόφφας, Λιάτσικος, Δημόπουλος, Μπάλας (82′ Σιόβας), Φουρκιώτης.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις