Ευχαριστήριες και συγχαρητήριες ανακοινώσεις Τζήμα και Νίκης

Ευχαριστήρια ανακοίνωση εξέδωσε η διοίκηση ποδοσφαίρου της Νίκης με αποδέκτη τον ιδιοκτήτη του εστιατορίου που δείπνησε η αποστολή της ομάδας κατά την επιστροφή της από τη Νεοκαισάρεια. Επίσης ευχαριστήρια ανακοίνωση εξέδωσε και ο κ. Τζήμας με αφορμή, την προαγωγή συγγενικού του προσώπου στη θέση του Αστυνομικού Διευθυντή Πιερίας.

Η σχετική ανακοίνωση

“Η διοίκηση ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου 1924, οι παίκτες και η τεχνική ηγεσία, ευχαριστούν θερμά την διεύθυνση του οικογενειακού κέντρου “Απάγγειο” στην Κατερίνη, για το γεύμα που παρέθεσε στην αποστολή της ομάδας μας, μετά το παιχνίδι της Νεοκαισάρειας”.

Η απάντηση του ιδιοκτήτη της οικογενειακής ταβέρνας ήταν άμεση, ευχαριστώντας τη διοίκηση ποδοσφαίρου της Νίκης για την προτίμηση αλλά και την ευγενέστατη συμπεριφορά της αποστολής της ομάδας.

“Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τον πρόεδρο της διοικούσας επιτροπής της Νίκη Βόλου, συμπατριώτη μας Θανάση Τζήμα, και τους ευγενέστατους συνεργάτες του, για την προτίμηση και εμπιστοσύνη που δείχνουν και τιμούν με την παρουσία τη δική τους αλλά και της αποστολής της ομάδας το κατάστημα μου πάντα όταν επισκέπτονται την πόλη μας.
Σας ευχαριστώ πολύ!”

Ευχαριστήρια ανακοίνωση του κ. Σάκη Τζήμα για την προαγωγή του κ. Γεωργίου Τζήμα στη θέση του Αστυνομικού Διευθυντή Μαγνησίας

“Ο πρόεδρος της διοίκησης ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου 1924 κ. Σάκης Τζήμας, συγχαίρει τον κ. Γεώργιο Τζήμα για την προαγωγή του στην θέση του Αστυνομικού Διευθυντή Πιερίας.

Του εύχεται ολόψυχα καλή δύναμη και κάθε επιτυχία στο δύσκολο έργο του”.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις