ΓΣ ΑΛΜΥΡΟΥ: Κάτι περισσότερο από τρεις πόντοι…

Προελαύνει για την κατάκτηση το πρωταθλήματος η ομάδα του ΓΣ Αλμυρού που ολοκλήρωσε τον πρώτο γύρο με την διεξαγωγή της εξ’ αναβολής αναμέτρησης στη Σκόπελο, όπου η ομάδα του Θ. Θεοδώρου πέτυχε μια επιβλητική νίκη με 4-1, παίζοντας με 10 ποδοσφαιριστές για διάστημα μιας αγωνιστικής ώρας. Αυτή η νίκη ήταν πολύ σημαντική για διάφορους λόγους…

Αρχικά διότι η ομάδα του Αλμυρού αύξησε τη διαφορά από τους διώκτες της στους 6 βαθμούς, που μοιάζουνε αρκετοί για να προσδώσουν αίσθημα ασφάλειας σε ότι αφορά την τελική πρωτιά, σε συνδυασμό με την εικόνα που δείχνου οι «κυανόλευκοι», ο οποίοι μετρούν 14 νίκες και μόλις μια ήττα.
Επίσης, η εν λόγω αναμέτρηση έδειξε ότι το σύνολο του Θ. Θεοδώρου βρίσκεται σε άριστη αγωνιστική και φυσική κατάσταση, αφού έγινε μόλις 48 ώρες μετά από ένα δύσκολο παιχνίδι, αφού την Κυριακή οι πρωτοπόροι αντιμετώπισαν μια από τις δυνατότερες ομάδες της κατηγορίας και φιναλίστ του Κυπέλλου, το Σαρακηνό, επί του οποίου επικράτησαν στην έδρα τους, επίσης με 4-1.
Αν στα προηγούμενα συνυπολογίσουμε ότι πριν τον αγώνα υπήρχε ένα πολύωρο και κοπιαστικό ταξίδι κι ότι το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε με τους φιλοξενούμενους να αγωνίζονται με 10 ποδοσφαιριστές, αφού ο Ακασού αποβλήθηκε όταν το παιχνίδι ήταν στο 0-0, εύκολα μπορούμε να καταλάβουμε ότι το χθεσινό αποτέλεσμα στην ομάδα του Αλμυρού δεν προσέφερε απλά τρεις πόντους, αλλά διαμόρφωσε κι όλο εκείνο το περιβάλλον που πρέπει να συνοδεύει τον πρωτοπόρο κι ένα εν δυνάμει πρωταθλητή.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις