Ν. Τζήμας: «Συνεχίζουμε με δύναμη»

Ο Νίκος Τζήμας εκπροσώπησε τους παίκτες της Νίκης στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα της Νεοκαισάρειας με τον τοπικό Αχιλλέα. Ο τερματοφύλακας της βολιώτικης ομάδας τόνισε πως η ομάδα έδειξε πάθος και δύναμη, όπως πρέπει να αγωνίζεται η Νίκη Βόλου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Νίκου Τζήμα:

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας, είναι η πρώτη ομάδα που αγωνίστηκα στη Γ’ Εθνική στα 17 μου χρόνια. Ήρθα και πέρυσι για δεύτερη χρονιά. Είναι ένα αξιόλογο σωματείο. Θα ήθελα επίσης να συλλυπηθώ για τον κ. Σταύρο, τον φροντιστή της ομάδας, ήταν μεγάλη η απώλεια για την οικογένεια του Αχιλλέα Νεοκαισάρειας. Όπως είπαν και οι δύο προπονητές, ο Αχιλλέας είναι μία πολύ καλή ομάδα.

Εμείς ήρθαμε στον αγώνα μετά από μία δύσκολη εβδομάδα. Ήρθαμε να δείξουμε την αξιοπρέπειά μας, όπως είχαμε παλέψει κι όλα τα προηγούμενα παιχνίδια. Είχαμε μία πολύ σκληρή άμυνα κι αυτό δεν θέλαμε να το γκρεμίσουμε σε μία αγωνιστική. Δεν μπήκαμε τόσο δυνατά στο παιχνίδι, παρόλα αυτά είχαμε πάθος και το παλέψαμε ακόμη κι όταν μείναμε πίσω στο σκορ. Συνεχίζουμε με δύναμη, έτσι όπως πρέπει να αγωνίζεται η Νίκη Βόλου».

Για το αν αισθάνεται διαφορετικά όταν αγωνίζεται κόντρα σε ομάδες της Πιερίας

«Για μένα είναι άλλο οι ομάδες της Πιερίας κι άλλο ο Αχιλλέας Νεοκαισάρειας. Η ομάδα αυτή μου έδωσε τη δυνατότητα να παίξω στη Γ’ Εθνική. Όμως όταν παίζεις στον τόπο σου, σίγουρα νιώθεις διαφορετικά. Βλέπεις φίλους στο γήπεδο και στην κερκίδα. Όμως την εστία της ομάδας που υπερασπίζομαι, εκεί ανήκει η καρδιά μου».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις