Γεμάτο το… οπλοστάσιο του Ολυμπιακού Βόλου

Χωρίς προβλήματα συνεχίζεται η προετοιμασία των παικτών του Ολυμπιακού Βόλου, εν όψει της αναμέτρησης της Κυριακής (5/2) με τον Τηλυκράτη στη Λευκάδα. Οι «ερυθρόλευκοι» γυμνάστηκαν το μεσημέρι της Τετάρτης (1/2) στο βοηθητικό του Πανθεσσαλικού και στην προπόνηση έλαβαν μέρος όλοι οι ποδοσφαιριστές, πλην του τραυματία Άγγελου Κολημήτρα.

Κανονικά προπονήθηκε για δεύτερη συνεχόμενη μέρα τόσο ο Χρήστος Χολέβας, όσο και οι υπόλοιποι τρεις νεοαποκτηθέντες παίκτες, Σκανδάλης, Σπηλιώτης και Παπαϊωάννου. Ο Τίμος Καβακάς δούλεψε με τους παίκτες του πάνω σε θέματα τακτικής, ενώ από σήμερα Πέμπτη θα αρχίσει να δείχνει τις προθέσεις του, όσον αφορά τον τρόπο που θα αγωνιστεί η ομάδα στο παιχνίδι με τον Τηλυκράτη.
Στην προπόνηση της Παρασκευής η τεχνική ηγεσία θα κάνει τις τελικές δοκιμές, για να αποφασίσει ποια μορφή θα έχει η ενδεκάδα, ενώ η προετοιμασία θα ολοκληρωθεί το Σάββατο το πρωί και στη συνέχεια η αποστολή θα αναχωρήσει για την Λευκάδα, όπου και θα διανυκτερεύσει, εν όψει της κυριακάτικης αναμέτρησης.
Στο μεταξύ, σήμερα Πέμπτη (2/2) θα γίνει η παρουσίαση του Γιόζεφ Βάντσικ, ο οποίος ανέλαβε τη θέση του προπονητή τερματοφυλάκων στον Ολυμπιακό Βόλου. Τον Βάντσικ θα παρουσιάσει στους εκπροσώπους των ΜΜΕ στην αίθουσα Τύπου του Πανθεσσαλικού Σταδίου στις 13.00, ο πρόεδρος του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937, Νικόλαος Τσεκούρας, μαζί με τον πρόεδρο της επιτροπής ποδοσφαίρου, Παναγιώτη Μποτσιβάλη.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις