Επτά νέα πρόσωπα στο ρόστερ του Παγασητικού

Σε ανακοίνωση ακόμη δυο ποδοσφαιριστών, που αποκτηθήκαν στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, προχώρησε η ομάδα του Παγασητικού. Συγκεκριμένα, μας ενημερώνει για την απόκτηση του…

επιθετικού Κυριάκου Στραβέλα από την Αγ. Αννα και την πολύ σημαντική μεταγραφή του Τάσου Τσούτσα από την Ακρόπολη, που αγωνίζεται στη θέση του στόπερ. Επίσης μας ενημερώνει για την επανενεργοποίηση του Τέλη Σίμου, που απείχε από την ομάδα για επαγγελματικούς λόγους.
Συνολικά στην ομάδα του Παγασητικού έγιναν έξι μεταγραφές και με την επανενεργοποίηση του Τ. Σίμου, το ρόστερ εμπλουτίζεται με επτά νέα πρόσωπα. Η σχετική ανακοίνωση αναλυτικά.
«Η ομάδα μας ανακοινώνει άλλες δυο σημαντικές μεταγραφές. Μετά από τις προσθήκες των Μάγιογλου από Δάφνη 19χρ. (Στόπερ), Ρούσσα από ομάδα της Λάρισας 18χρ.(επιθετικός), Αλέξη Κλεάνθη 29χρ από Πανιώνιο (τερματοφύλακας), VIZANI KLEJDJAN 18χρ (τερματοφύλακας) από ομάδα της Πάτρας, έρχεται η σειρά του Στραβελά Κυριάκο 34χρ από Αγ. Άννα (επιθετικός) και Τσούτσα Αναστάσιο 28χρ από Ακρόπολη Σέσκλου (στόπερ). Επίσης επαναδραστηριοποιείται ο Σίμος Τέλης 32χρ. (επιθετικός), ο οποίος για επαγγελματικούς λόγους είχε σταματήσει να ακολουθεί την ομάδα».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις