Η Συνέντευξη Τύπου- παρουσίαση του Γ. Βάντσικ (Video)

Σπουδαία «μεταγραφή» αποτελεί για τον Ολυμπιακού Βόλου η συνεργασία με τον Γιόζεφ Βάντσικ, έναν από τους καλύτερους τερματοφύλακες στη σύγχρονη ποδοσφαιρική ιστορία της χώρας μας. Η παρουσία του «βουνού», όπως ήταν το προσωνύμιο του λόγω του μεγάλου ύψους του, στις τάξεις της ομάδας αποτελεί…

μεγάλη τιμή κι αναβαθμίζει γενικότερα τα πρεστίζ του Συλλόγου, πέρα από τα δεδομένα οφέλη όπως είναι η άριστη γνώση των μυστικών της θέσης του τερματοφύλακα, αλλά κι ο εξαιρετικός χαρακτήρας του.
Στο βίντεο που ακολουθεί μπορείτε να παρακολουθήσετε τις δηλώσει που έγιναν κατά τη σημερινή παρουσίαση του Γιόζεφ Βάντσικ στην αίθουσα Τύπου του Πανθεσσαλικού, όπου εκτός από το εκλεκτό νέο μέλος της οικογένειας του Ολυμπιακού Β, παρόντες ήταν ο Πρόεδρος του Ερασιτέχνη κ. Νίκος Τσεκούρας, ο Πρόεδρος της διοικούσας Επιτροπής Ποδοσφαίρου κ. Παναγιώτης Μποτσιβάλης, αλλά και ο αντιπρόεδρος κ. Ευριπίδης Τσιμπανάκος.
Εκτός από την υποδοχή, το καλωσόρισμα και τις ευχές των παραγόντων της ομάδας προς τον Γιόζεφ Βαντσικ, από τον κ. Τσεκούρα έγινε επιπλέον αναφορά στις δραστηριότητες που θα έχει ο νέος προπονητής τερματοφυλάκων πέρα από την ανδρική ομάδα, στα τμήματα υποδομής, ενώ ο ίδιος ο Γιόζεφ Βάντσικ έκανε λόγω για το πως αποφάσισε νε έρθει στην πόλη μας, αποκάλυψε ότι υπήρχε σχετική πρόταση και το περασμένο καλοκαίρι από τον Ολυμπιακό Βόλου, την οποία αρνήθηκε κι εξήγησε τους λόγους, αποκάλυψε το πώς θα αισθάνεται με την «ερυθρόλευκη» φανέλα σε μια ομάδα που ονομάζεται «Ολυμπιακός», μίλησε γενικότερα για την εικόνα του σημερινού ποδοσφαίρου, ενώ ανέφερε ότι είναι δυσκολότερο στη χώρα μας να γίνει κάποιος πρόεδρος της ΕΠΟ από το να βγει Πρωθυπουργός!
Παρακολουθήστε αναλυτικά όλη τη συνέντευξη Τύπου στο βίντεο που ακολουθεί.
*Ζητούμε συγνώμη για την κακή ποιότητα εικόνας, που οφείλεται σε αιφνίδιο τεχνικό πρόβλημα

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις