Τι ειπώθηκε στη συνάντηση ΕΠΟ – Γραμμένου για το καταστατικό παρουσία Λασκαράκη

Η πρώτη συνάντηση μεταξύ της ΠΔΕ/ΕΠΟ και της «Επιτροπής των Ενώσεων» έγινε την Πέμπτη 2/2 στα γραφεία της ομοσπονδίας στο πάρκο Γουδή. Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Μακεδονίας και υποψήφιος πρόεδρος της ΕΠΟ, Βαγγέλης Γραμμένος συνοδευόμενος από τον πρόεδρο της ΕΠΣ Θεσσαλίας, Περικλή Λασκαράκη, συναντήθηκαν

με το μέλος της ΠΔΕ και «υπεύθυνο νομικών θεμάτων», Νίκο Μπάρτζη και συζήτησαν σχετικά με τις αλλαγές στο καταστατικό.
Η συνάντηση έγινε αμέσως μετά τη συνάντηση που είχε η «Επιτροπή των Ενώσεων» παρουσία των Γραμμένου, Δημητρίου, Λασκαράκη, Τσιχριτζή και Ελευθεριάδη, στην οποία κατατέθηκαν προτάσεις για τις αλλαγές στο καταστατικό της ΕΠΟ.
Στη συνάντηση που έγινε στην ΕΠΟ αποφασίστηκε ένα μέλος της «Επιτροπής των Ενώσεων» να περιληφθεί στην επιτροπή της ομοσπονδίας για την αναθεώρηση του καταστατικού της ΕΠΟ, στην οποία θα μετέχουν και οι Δρόσος, Μπάρτζης, Σαράκης.
Σύμφωνα με πληροφορίες του Soccerplus, o Γραμμένος είπε ότι δεν είναι υπέρ της μείωσης της εκπροσώπησης των Ενώσεων στη ΓΣ της ΕΠΟ, προκειμένου οι αποφάσεις που θέλουν να πάρουν οι Ενώσεις να μην μπορούν να μπλοκαριστούν από άλλα μέρη (π.χ. ΠΑΕ).
Από την πλευρά της ΕΠΟ ειπώθηκε ότι σε σύντομο διάστημα οι νέοι κανονισμοί θα είναι έτοιμοι, το ίδιο θα συμβεί και με το καταστατικό και στη συνέχεια θα υπάρξει επαφή με τον υφυπουργό Αθλητισμού, Γ. Βασιλειάδη, για τις αλλαγές στη νομοθεσία.
Από το αποτέλεσμα αυτών των επαφών θα εξαρτηθεί και ο χρόνος τέλεσης των εκλογών στην ΕΠΟ.
Την ερχόμενη εβδομάδα αναμένεται να υπάρξει νέα συνάντηση.
Πηγή: soccerplus.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις