Πάμε στοίχημα: Νίκες για Λανς και ΦΚ Αϊντχόφεν

Οι «μικρές» κατηγορίες της Γαλλίας και της Ολλανδίας πρωταγωνιστούν σήμερα στο πρόγραμμα, όπως συμβαίνει κάθε Παρασκευή, και από εκεί προκύπτουν οι δύο βασικές προτάσεις του Betarades.gr. Μία ακόμη επιλογή έρχεται από την Μπουντεσλίγκα, ενώ από το «μενού» δε θα μπορούσε να λείπει η Ευρωλίγκα. Πάμε να δούμε τα παιχνίδια που έχει ξεχωρίσει το Betarades.gr από το κουπόνι πάμε στοίχημα ΟΠΑΠ.

Παίρνει το ντέρμπι η Λανς

Ξεκινάμε με Β’ Γαλλίας και το παιχνίδι Λανς – Τρουά, στο οποίο θα επιλέξουμε τον Άσσο σε απόδοση 2.00. Τη μεγαλύτερη αγωνιστική κρίση από το ξεκίνημα της χρονιάς βιώνει η Λανς, καθώς δεν της είχε ξανασυμβεί να γνωρίσει τρεις συνεχόμενες ήττες. Γεγονός που όπως αντιλαμβάνεται κανείς δεν είχε ως αποτέλεσμα απλώς να πέσει από την προνομιούχο τριάδα, αλλά και να χαλάσει το καλό κλίμα που υπήρχε στο εσωτερικό της το προηγούμενο χρονικό διάστημα. Στην αντίπερα όχθη, μετά από τρεις σερί ήττες, η Τρουά ξαναβρήκε τον προσανατολισμό της φτάνοντας στην εντός έδρας νίκη με σκορ 2-1 επί της Χάβρης, ξαναμπαίνοντας για τα καλά στο κόλπο της ανόδου μετά τα αρνητικά αποτελέσματα των υπόλοιπων διεκδικητών. Βέβαια, δεν έχει καταφέρει να βάλει φρένο στην… αιμορραγία των εκτός έδρας παιχνιδιών, όπου έχει γνωρίσει τρεις σερί ήττες. Ντέρμπι ανάμεσα σε δύο ομάδες που ισοβαθμούν στην 4η θέση, θεωρούμε ότι η Λανς θα εκμεταλλευτεί τον παράγοντα έδρα και θα πάρει τους τρεις βαθμούς.

Κερδίζει η ΦΚ Αϊντχόφεν

Συνεχίζουμε με Β΄ Ολλανδίας και τον αγώνα ΦΚ Αϊντχόφεν – Αλμίρε Σίτι, στον οποίο θα πάμε με τον Άσσο σε απόδοση 2.05. Εκμεταλλεύτηκε για ακόμη μια φορά την έδρα της η ΦΚ Αϊντχόφεν και δε δυσκολεύτηκε να επικρατήσει 3-0 της Βααλβάικ. Δίνει σήμερα το δεύτερο σερί παιχνίδι μπροστά στο κοινό της, αυτή τη φορά με την Αλμίρε, και ευελπιστεί να συνεχίσει νικηφόρα. Στο γήπεδό της προέρχεται από έξι σερί νίκες, έχοντας πετύχει στις πέντε εξ αυτών από δύο γκολ και πάνω. Από την άλλη πλευρά, η Αλμίρε επέστρεψε στη… σκληρή πραγματικότητα μετά τη βαριά ήττα που γνώρισε στο Άμστερνταμ από τον Γιονγκ Άγιαξ με το ντροπιαστικό 6-3. Μακριά από την έδρα της αγνοεί τη νίκη στις τέσσερις πρόσφατες εξόδους της, μετρώντας μια ισοπαλία και τρεις ήττες (όλες συνοδεύτηκαν από Goal/Goal). Θα στηρίξουμε τους γηπεδούχους.

Με τα γκολ στο Αμβούργο

Περνάμε στην Μπουντεσλίγκα και το Over 2.5 γκολ στον αγώνα Αμβούργο – Λεβερκούζεν, σε απόδοση 2.00. Μία νίκη και τρεις ήττες είναι ο απολογισμός του Αμβούργου στις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές. Πιο συγκεκριμένα το συγκρότημα του Γκίσντολ επικράτησε της Σάλκε (2-1 εντός έδρας), ενώ δεν κατάφερε να κάμψει την αντίσταση των Μάιντς (3-1 εκτός έδρας), Βόλφσμπουργκ (1-0 εκτός έδρας) και Ίνγκολσταντ (3-1 εκτός έδρας). Η Λεβερκούζεν, από την πλευρά της, αφού έμεινε στην ισοπαλία κόντρα την Κολωνία (1-1 εκτός έδρας) και επικράτησε της Χέρτα (3-1 εντός έδρας), επέστρεψε στις ήττες, γνωρίζοντας την ήττα από την Γκλάντμπαχ (3-2 εντός έδρας), παρά το γεγονός πως βρέθηκε μπροστά στο σκορ με 2-0! Ομάδες που σκοράρουν και δέχονται γκολ εύκολα, περιμένουμε αρκετά τέρματα απόψε.

Μπορεί τη νίκη η Μπασκόνια

Ολοκληρώνουμε με μπάσκετ και την αναμέτρηση Σάσκι Μπασκόνια – Ρεάλ Μαδρίτης, με την επιλογή μας να είναι η νίκη των γηπεδούχων σε απόδοση 2.00. Στη Βιτόρια η Μπασκόνια υπoδέχεται τη Ρεάλ στον δεύτερο συνεχόμενο ισπανικό «εμφύλιο», μετά από εκείνον με την Μπαρτσελόνα επί της οποίας θριάμβευσε με 79-93. Η Μπασκόνια ισοβαθμεί στην πέμπτη θέση με τον Ερυθρό Αστέρα το μεταξύ τους 69-87, της προπερασμένης Τρίτης, είναι το αποτέλεσμα που «πονάει» την Μπασκόνια, διότι όχι μόνο την «πέταξε» εκτός τετράδας, αλλά έχασε και την διαφορά νίκης που είχε πετύχει στο Βελιγράδι (63-70). Η Ρεάλ διατηρείται ψηλά, πολύ δύσκολα θα χάσει τη θέση της στην τετράδα, αφού έχει σχετικά εύκολο πρόγραμμα μέχρι τη λήξη της κανονικής περιόδου. Οι γηπεδούχοι έχουν ισχυρότερο κίνητρο απόψε, αυτό της αναζήτησης τετράδας, και έχουν αποδείξει μέχρι σήμερα ότι έχουν τον τρόπο απέναντι στην πρωταθλήτρια Ισπανίας, με δύο νίκες στα μεταξύ τους, 87-91 για τον πρώτο γύρο της Euroleague και πολύ εύκολα 77-62 στον πρώτο γύρο της ACB. Η σοφή επιλογή είναι η νίκη της Μπασκόνια.

Επισκεφθείτε το Betarades.grδιαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις