Με ψυχολογία στα ύψη και κόσμο στο ματς με Ολύμπια ο Ολυμπιακός Β.

Με τη ψυχολογία στα ύψη μετά την εκπληκτική φετινή του πορεία, ο Ολυμπιακός Β. προετοιμάζεται εντατικά για το ματς με την Ολύμπια στο Βόλο για το πρωτάθλημα μπάσκετ της Α2 γυναικών.

Αθλήτριες και τεχνική ηγεσία είναι αποφασισμένοι να φτάσουν σ’ ένα ακόμη θετικό αποτέλεσμα και να διατηρηθούν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, κάνοντας ένα ακόμη βήμα για την άνοδο στην Α1 Εθνική…

 

…Δίπλα στην ομάδα, βρίσκεται ανά πάσα στιγμή η Διοικούσα Επιτροπή του τμήματος μπάσκετ, η οποία με επικεφαλής τον κ. Αλέκο Μεταφτσή επιλύουν κάθε θέμα που τυχόν θα προκύψει. Έτσι, όλοι μαζί ενωμένοι προχωρούν για το επόμενο βήμα προς την άνοδο και κάνουν έκκληση στο φίλαθλο κόσμο του Ολυμπιακού Β. να γεμίσει την Κυριακή στις 12 το μεσημέρι το ΕΑΚ και να συμπαρασταθεί στην προσπάθεια τους.

Ο Μιχάλης Καπουρνιώτης με τον συνεργάτη του Μάριο Μπορίνο, μετά την αυριανή προπόνηση θ’ ανακοινώσουν την 12άδα του αγώνα. Ενοχλήσεις στη μέση έχει η νεαρή ταλαντούχα Βάλια Χούτα που δεν γυμνάστηκε σήμερα, όπως και η Σταματία Διαμαντοπούλου που τραυματίστηκε ελαφρά στο πόδι στο σχολικό πρωτάθλημα. Η Εύη Κυριατζίδου θα συμπεριληφθεί κανονικά στην αποστολή.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις