Με Μαχαμάτ, Πίντο στην αποστολή τα Τρίκαλα

Να βάλουν τέλος στο αήττητο σερί του πρωτοπόρου της βαθμολογίας Απόλλωνα, διατηρώντας παράλληλα το εντός έδρας αήττητο τους, στοχεύουν στον αυριανό αγώνα για την 15η αγωνιστική της Stoiximan.gr Football League τα Τρίκαλα.Η ομάδα του Αλέκου Βοσνιάδη η οποία πέρα των άλλων θέλει τη νίκη, ούτως ώστε να μειώσει την διαφορά της από τις δύο πρώτες προνομιούχες θέσεις της βαθμολογίας, θα αγωνιστεί χωρίς αγωνιστικά προβλήματα στο εν λόγω ματς.

Στα θετικά για τους Θεσσαλούς ότι τα δυο τελευταία χειμερινά μεταγραφικά αποκτήματα Μαχαμάτ και Πίντο, τέθηκαν στην δίάθεση του Θεσσαλονικιού κόουτς και δεν αποκλείεται να κάνουν το ντεμπούτο τους στον εν λόγω αγώνα, με την «κυανέρυθρη» φανέλα.

Αντίθετα εκτός για λόγους τακτικής, έμειναν οι Μπαλμπόα, Λεάντρο και Παπαδόπουλος, με τον δεύτερο να μένει εκτός για προληπτικούς λόγους εξαιτίας ενός μικροτραυματισμού.

Όσον αφορά την αποστολή του αυριανού παιχνιδιού, αυτή απαρτίζεται από τους: Αθανασόπουλο, Αποστολίδη, Βέρτζο, Τζάκσον, Σαρακατσάνο, Γκόλια, Μπαϊκαρά, Μουμίν, Ριζογιάννη, Αρναρέλλη, Ρομπέρ, Στεφάνοβιτς, Μαχαμάτ, Έλιο Πίντο, Σανδραβέλη, Κουσκουνά, Μαρουκάκη, Λαμπάκη και Γιαννιτσάνη.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις