Λασκαράκης: «Κι άλλες ενώσεις στο πλευρό Γραμμένου»

Στον Arena FM φιλοξενήθηκε τηλεφωνικά ο πρόεδρος της ΕΠΣ Θεσσαλίας, κ. Περικλής Λασκαράκης, όπου κι εξέφρασε την αισιοδοξία του πως οι ενώσεις που θα στηρίξουν τον κ. Γραμμένο θα αυξάνονται όσο βαδίζουμε προς τις εκλογές:

Τα κύρια αποσπάσματα της τηλεφωνικής συνέντευξης του κ. Λασκαράκη στον Arena FM:

«Εχθές έγινε η συνάντηση της επιτροπής των ενώσεων που έγινε με δική μας πρωτοβουλία και από τη FIFA για να επεξεργαστούμε το καταστατικό μας.

Ο καθένας μας έκανε  τις τροποποιήσεις και εκφράσαμε τις απόψεις μας. Εξετάσαμε κατ’ άρθρο όλο το καταστατικό και τώρα πρέπει να καταγραφούν οι αλλαγές σε ένα κείμενο. Θα υπάρξει μια συνάντηση της επιτροπής με τους  εκπροσώπους της ΕΠΟ για την ψήφισή του.

Το ουσιαστικό είναι ότι πρέπει να αλλάξει το παρωχημένο καταστατικό. Θα γίνουν πολλές αλλαγές. Υπάρχει από όλες τις πλευρές σύμπνοια. Αυτό που θεωρούμε δεδομένο είναι ότι ο ρόλος των ενώσεων ήταν και πρέπει να παραμείνει ισχυρός.

Προσωπική μου πρόβλεψη είναι ότι ναι, θα γίνουν εκλογές το Μάιο. Θα το επιδιώξουμε και ο δρόμος άνοιξε με την τροποποίηση του καταστατικού. Έχω την αίσθηση ότι ούτε ο κύριος Κουτσοκούμνης το θέλει. Βλέπω ότι τα πράγματα με τις ενέργειες του κυρίου Γραμμένου έχουν μπει σε ένα δρόμο. Πιστεύω ότι θα έρθουν κι άλλες ενώσεις στο πλευρό του κυρίου Γραμμένου.»

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις