Ο Νίκος Ντούρο στο Σαρακηνό!

Μεταγραφική «βόμβα» για το Σαρακηνό, που πραγματοποίησε ακόμη μια πολύ σημαντική προσθήκη, καθώς εντάσσει το δυναμικό της το Νίκο Ντούρο, ένα ποδοσφαιριστή που αποτελούσε βασικό κι αναντικατάστατο μέλος της ομάδας του Ηρακλή. Ο Ν. Ντούρο γνωρίζεται πολύ καλά με…

τον Γιάννη Φασουράκη, με τον οποίο είχε συνεργαστεί στον Ηρακλή και φυσικά συνυπήρχαν την περσινή χρονιά και στην κατάκτηση του Πρωταθλήματος.
Ο Ντούρο αγωνίζεται βασικά ως δεξιός μπακ, ωστόσο διακρίνεται για τα πλούσια αθλητικά του προσόντα, που τον βοηθούν να τρέχει ακατάπαυστα και να καλύπτει όλη την πλευρά αν χρειαστεί.
Το νέο απόκτημα Σαρακηνού μπορεί να αγωνιστεί άμεσα, αφού τα χαρτιά της μεταγραφής είχαν κατατεθεί εμπρόθεσμα, ενώ ολοκληρώθηκαν κάποιες παράλληλες γραφειοκρατικές διαδικασίες, που επιτρέπουν στον έμπειρο αθλητή να αγωνιστεί με την ελληνική υπηκοότητα.
Επιπλέον ο Νίκος Ντούρο βρίσκεται σε άριστη αγωνιστική κατάσταση, αφού αγωνιζόταν σε όλα τα παιχνίδια με την προηγούμενη ομάδα του, γεγονός που του δίνει τη δυνατότητα να ενσωματωθεί άμεσα και στην ομάδα του Σαρακηνού, με την προπονούνταν όλη την εβδομάδα.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις