Μεταγραφικά ενισχυμένος ο Εθνικός τον Ιανουάριο

Πολύ σημαντική ήταν η ενίσχυση του Εθνικού κατά την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, με πέντε νέους ποδοσφαιριστές που αναμένεται να βοηθήσουν άμεσα. Πρόκειται για τον επιθετικό Βασίλη Μουστάκα, ο οποίος το καλοκαίρι…

επανήλθε στην ενεργό δράση, έκανε προετοιμασία με την ομάδα του Εθνικού, ωστόσο στη συνέχεια εντάχθηκε στον Κένταυρο Ν. Πηλίου, για να επιστρέψει πάλι στον Εθνικό.
Επίσης, την ομάδα του Τέλη Καϊμπαλίδη θα ενισχύσουν οι Ιωάννης Μουσχουλιάς αμυντικός από τον Πανιώνιο, Βασίλης Κοντορίζος μέσος από τη Μακρινίτσα κι αφού για λίγες μέρες πέρασε από τον Ιάσονα Αλ Μεριάς, όπου τελικά δεν ολοκληρώθηκε η μεταγραφή του, Αστέριος Ζάνης επιθετικός από τον Ανθ. Γαζή κι Ευγένιος Σαραφίδης μέσος από την ΑΕ Διμηνίου.
Οι αποκτηθέντες ποδοσφαιριστές αποτελούν σημαντική ενίσχυση και σε αριθμό αλλά και σε ποιότητα, που θα δώσει την απαιτούμενη ενέργεια στον Εθνικό, ώστε να συνεχίσει την εξαιρετική και αήττητη πορεία που έχει η ομάδα από τη στιγμή που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία ο Τέλης Καϊμπαλίδης, στοχεύοντας να φτάσει όσο ψηλότερα γίνεται στο φετινό πρωτάθλημα, βάζοντας τις βάσεις για την επόμενη σεζόν.
Επιπλέον, με εξαίρεση τον έμπειρο Βασίλη Μουστάκα που είναι μεγαλύτερος, τα υπόλοιπα αποκτήματα είναι νέοι σε ηλικία, αλλά με πολλές παραστάσεις ποδοσφαιριστές, που αναμένεται να ενσωματωθούν άμεσα στο σύνολο.
Σχετικά με την απόκτηση των προαναφερομένων ποδοσφαιριστών, «η διοίκηση του Εθνικού τους καλωσορίζει και τους εύχεται επιτυχίες με την ομάδα που πάνω απ’ όλα είναι μια οικογένεια»

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις