Λ. Μπακάλης: Πάντα είναι δύσκολο όταν αντιμετωπίζω τη Νίκη

Δύσκολο παιχνίδι περιμένει τον Ρήγα Φεραίο, αύριο Κυριακή (5/2, 15.00) στο γήπεδο «Π. Μαγουλάς». Η ομάδα του Βελεστίνου θα αντιμετωπίσει τη Νίκη Βόλου, από την οποία παραμένει αήττητος πέρυσι και φέτος, με δύο ισοπαλίες και μία νίκη.

Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν, καθώς επιστρέφει και ο Γιώργος Αλεξίου. Όλοι οι ποδοσφαιριστές θα είναι στη διάθεση του Λάκη Μπακάλη για τον οποίο ένα παιχνίδι στο «Παντελής Μαγουλάς» θα είναι πάντα ιδιαίτερο.
Εξάλλου, ο νυν τεχνικός του Ρήγα έχει υπερασπιστεί ως τερματοφύλακας την εστία της Νίκης για εννέα ολόκληρα χρόνια, ενώ έχει διατελέσει και μέλος του τεχνικού τιμ των «κυανολεύκων» του Βόλου, έχοντας ζήσει μεγάλες στιγμές στη θρυλική «κλούβα».
Ο ίδιος δήλωσε σχετικά στην εφημερίδα «Θεσσαλία»: «Πάντα θα είναι δύσκολο για μένα να βρίσκομαι απέναντι στη Νίκη, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο και γενικότερα ο αθλητισμός. Την Κυριακή πρέπει να είμαστε αντίπαλοι για 90 λεπτά. Ίσως πέρυσι να ήταν πιο δύσκολα από την άποψη ότι ερχόμουν ως αντίπαλος για πρώτη φορά, αλλά και η αυριανή θα είναι ιδιαίτερη ημέρα, αφού η Νίκη είναι πάντα στην καρδιά μου».
Για αυριανό αγώνα τόνισε: «Δύσκολο είναι και το παιχνίδι, καθώς η Νίκη είναι δυνατή και διαθέτει παίκτες ικανούς και με εμπειρία. Επιπλέον θα έχει και το πλεονέκτημα της έδρας. Αν θέλουμε να πάρουμε κάτι από τον αγώνα θα πρέπει να βγάλουμε πάθος στον αγωνιστικό χώρο και να διεκδικούμε κάθε μπαλιά, έχοντας πειθαρχία στο παιχνίδι μας και συγκέντρωση στο στόχο μας».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις