Κομβικό παιχνίδι με Γ.Σ. Νίκαιας για Νίκη

Με τους αγώνες της 12ης αγωνιστικής συνεχίζεται σήμερα Σάββατο (4/2) το πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑΘ στον 1ο όμιλο. Η Νίκη θα κληθεί να αγωνιστεί εκτός έδρας, απέναντι σε μια δυνατή ομάδα, όπως είναι ο Γ.Σ. Νίκαιας. Το παιχνίδι θα αρχίσει στις 18.00 στο κλειστό «Ι. Πατάκης» με τον Γ.Σ. Νίκαιας.

Οι «κυανόλευκοι» σε περίπτωση που φύγουν νικητές από το παρκέ θα έχουν κάνει ένα πολύ σημαντικό βήμα για την είσοδο στα πλέι οφ. Κι αυτό, καθώς σ’ αυτή την έδρα έχουν ηττηθεί με μεγάλη διαφορά πόντων, τόσο ο Γ.Σ. Βόλου, όσο και ο Ολυμπιακός.
Οι «κυανόλευκοι» προέρχονται από άνετη επικράτηση επί των Ν.Α. Νίκης με 86-55, με τον Λάμπρο Πρέκα να έχει δουλέψει με τους παίκτες του όλη την εβδομάδα, με στόχο την κατάκτηση του ρόζ φύλλου αγώνα. Απέναντι σε μια ομάδα που γνώρισε οδυνηρή ήττα στο Βόλο από τον Ίωνα με 60-59, που της στερεί το δικαίωμα να ελπίζει για πλέι οφ.
Στη διάθεση του Λάμπρου Πρέκα βρίσκονται οι Κοντογιάννης, Δελιόπουλος, Παπούλιας, Γιωτόπουλος, Τσαβές, Βλήτσιος, Μαυροφώτης, Τσώλης, Μαυροφώτης, Διγενής, Τοκατλίδης, Μπόγδανος και Τζίνης.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις