Ολυμπιακός Β.-Ίωνας κοντράρονται στο ΕΑΚ

Στο κλειστό του ΕΑΚ στις 19.00 ο Ολυμπιακός Βόλου θα υποδεχθεί τον Ίωνα και θέλει να επαναλάβει την επιτυχία του πρώτου γύρου, όταν και είχε κερδίσει στο «Β. Παρασκευόπουλος». Οι «ερυθρόλευκοι» είναι το φαβορί για το νικηφόρο αποτέλεσμα, ωστόσο, ο Ίωνας είναι μια ομάδα που χρειάζεται προσοχή, αν κρίνουμε από τη ζημιά που έκανε την περασμένη αγωνιστική στον Γ.Σ. Νίκαιας.

Ο Φώνης Μαυρομιχάλης δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα, πλην του στρατευμένου Αχριάνη και θα έχει όλους τους υπόλοιπους παίκτες στη διάθεσή του. Η σύνθεση των «ερυθρολεύκων»: Αναστασόπουλος, Βλασταρίδης, Θέος, Καραθάνος, Καφάσης, Μπαμπάνης, Παρασκευάς, Σκαμάγκας, Λουλούδης, Αλεξίου, Καραγεώργος, Γεωργίου.
Από την άλλη πλευρά ο Ίωνας έχεις σαφώς δύσκολο έργο απέναντι στον Ολυμπιακό, με τον Άγη Τζούμα να μην μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του
Απόστολου Βασδέκη (στρατευμένος) και Θρασύβουλο Φαρμάκη (οικογενειακές υποχρεώσεις), ενώ από τραυματισμό προέρχονται οι Δημήτρης Ζέρζης και Λάμπρος Παλιόπουλος.
Στη διάθεση του Άγη Τζούμα βρίσκονται οι Τζικόπουλος, Κ. Φωτιάδης, Τσαρούχας, Φ. Φωτιάδης, Κέτουλας, Ροδολάκης, Κυρτσόγλου, Ευθυμίου, Βασιλείου, Μ. Γεωργόπουλος, Σ. Φαρμάκης και ίσως οι Ζέρζης και Παλιόπουλος.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις