Δηλώσεις-φωτιά ο Περέιρα, δικαιώνει τον Ιβιτς!

Τα… γυρίζει ο Φακούντο Περέιρα όσα υποστήριζε πριν φύγει από τον ΠΑΟΚ και όσα λέει μάλλον δικαιώνουν τον Βλάνταν Ιβιτς.

Λίγο πριν μπει στο αεροπλάνο με τελικό προορισμό την Αργεντινή, ο Φακούντο Περέιρα δήλωσε:

«Είμαι στεναχωρημένος που φεύγω, γιατί ο ΠΑΟΚ είναι σαν το δεύτερο σπίτι μου, έτσι τον νιώθω. Τώρα φεύγω για να παίξω ποδόσφαιρο και θα δούμε το καλοκαίρι αν μπορέσω να γυρίσω για μια τρίτη θητεία στην ομάδα. Μόνο που θα ήθελα να είναι όπως η πρώτη μου στην Τούμπα.

Έχω δεθεί με την ομάδα που μου έχει φερθεί πολύ καλά αλλά και τον κόσμο που με αγάπησε όπως τον αγάπησα και εγώ. Αν είναι όμως να γυρίσω μία μέρα, θα ήθελα να είναι για να παίζω. Δεν ήθελα να φύγω από τον ΠΑΟΚ, πάντα θα θέλω να είμαι εδώ, αλλά επειδή δεν αγωνίζομαι το καλύτερο είναι να φύγω να έχω διάρκεια και το καλοκαίρι θα δούμε αν θα μπορέσω να γυρίσω για να έχω τη διάρκεια που θέλω».

Εδώ και λίγες ώρες, ο Περέιρα βρίσκεται στην πόλη του Σάντα Φε για να υπογράψει το συμβόλαιό του με την Κολόν και να ξεκινήσει προπονήσεις με τη νέα του ομάδα. Μιλώντας όμως σε ραδιόφωνο της Αργεντινής, είπε:

«Βλέπω ότι η Κολόν είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Την παρακολουθούσα και στην Ελλάδα. Έρχομαι από τον ΠΑΟΚ για να ξεκινήσω να σκοράρω γκολ. Ήθελα να επιστρέψω για να είμαι κοντά στην οικογένειά μου. Είμαι από το Ζάρατε και είναι αλήθεια πως αυτό είναι πολύ περίεργο το να έρθω και να αγωνιστώ στην Σάντα Φε. Ειλικρινά μου αρέσει και το αποφάσισα χωρίς να το σκεφτώ καθόλου».

Ουσιαστικά, στους συμπατριώτες του ο Περέιρα είπε αυτό που είπε και ο Ίβιτς μετά το παιχνίδι με τη Λάρισα. «Ο Περέιρα ήθελε να φύγει, δεν ήθελε να μείνει. Εγώ δεν μπορώ να υποσχεθώ σε κανέναν ότι θα παίζει 10-15 παιχνίδια, ούτε στον ίδιο. Ο καθένας που έρχεται στην ομάδα, δεν έχει συμβόλαιο ότι πρέπει να παίξει.

Ο καθένας θα πρέπει να παλεύει για να μπει ενδεκάδα. Και για τον ίδιο παίκτη, είναι κάτι που έγινε δεύτερη φορά έγινε. Τι να πω; Ζήτησε να φύγει, δεν αισθάνεται καλά εδώ. Δεν μπορώ να πω σε κανέναν μείνε εδώ και θα παίξεις σε όλα τα ματς. Δεν ήταν ευχαριστημένος για το πόσο έπαιξε στους έξι μήνες».

sportdog.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις