Ζαμάνης: “O Κατσικογιάννης έχει συγκεκριμένη εντολή”

Eπικίνδυνο” για να διαιτητεύει αγώνες Super League χαρακτήρισε τον Αλέξανδρο Κατσικογιάννη που σφύρισε στο πρόσφατο παιχνίδι του Αστέρα Τρίπολης με τον Πανιώνιο, ο Νίκος Ζαμάνης.

Ο διευθυντής ποδοσφαίρου της ομάδας της Νέας Σμύρνης απολογήθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής (03/02) ενώπιον του μονομελούς πειθαρχικού οργάνου του συνεταιρισμού και του επιβλήθηκε 20 ημέρες απαγόρευση εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους και 3.000 ευρώ πρόστιμο.

Σύμφωνα με το φύλλο αγώνα μετά το τέλος του α’ ημιχρόνου του συγκεκριμένου αγώνα είπε στον ρέφερι από την Ήπειρο: “Θα σας γ…σω ρε, θα πάω στη NOVA και θα πω ότι θέλετε να βγάλετε τα Γιάννενα Ευρώπη. Θα σας δείξω εγώ τι θα πάθετε, θα σας γ…σω”. Επίσης, πριν από την έναρξη του β’ ημιχρόνου κι ενώ είχε αποβληθεί, είπε προς τον διαιτητή… “Θα σου κάνω μήνυση, θα σε γ…σω στη NOVA, θα σου πω εγώ τι θα πάθεις”. Η… φωτιά είχε ανάψει όταν σύμφωνα με τα λεγόμενα των ανθρώπων του Πανιωνίου, ο διαιτητής Κατσικογιάννης είπε στον Κόρμπο στο 43ο λεπτό “μην χτυπιέστε, τα Γιάννενα θα βγουν στην Ευρώπη…”.

Ο αρχηγός του Πανιωνίου με το σφύριγμα της λήξης του ημιχρόνου ενημέρωσε τον πάγκο της ομάδας και… η συνέχεια δια στόματος Νίκου Ζαμάνη. “Πίστεψα τον παίκτη μου, έδωσα βάση στα λόγια του γιατί διακρίνεται για το ήθος του, παίζει 15 χρόνια μπάλα. Πήγα και είπα στον διαιτητή ότι… “θα σε καταγγείλω στη Nova οποιοδήποτε και αν είναι το αποτέλεσμα στο τέλος του αγώνα, θα κινηθώ με κάθε τρόπο νομικό και μέσα από τη νομιμότητα, θα σε κυνηγήσω. Είσαι επικίνδυνος να διαιτητεύεις αγώνες Σούπερ Λίγκα”. Αυτά του είπα, δεν του τα είπα ήρεμα. Ειλικρινά του τα είπα φωναχτά”.
“ΕΧΕΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΕΝΤΟΛΗ”

Ο παράγοντας της ομάδας της Νέας Σμύρνης, έκανε λόγο για… προηγούμενα του ρέφερι από την Ήπειρο με τον Πανιώνιο. “Με τον συγκεκριμένο διαιτητή υπάρχει προϊστορία, πριν από τέσσερις αγωνιστικές στο γήπεδο μας. Έχει συγκεκριμένη εντολή και το λέω υπεύθυνα αυτό. Το έχει αποδείξει διότι είναι διαιτητής της β’ κατηγορίας, δεν τον έχουν ανεβάσει στην α’, απλά διαιτητεύει κάποια παιχνίδια. Έχει κάνει τρία παιχνίδια, δύο του Πανιωνίου, ένα με την Κέρκυρα πριν από τέσσερις αγωνιστικές που μου ζήτησε συγγνώμη για τα 12 λάθη που έκανε στην έδρα μας σε ολόκληρο το παιχνίδι” είπε και συμπλήρωσε… “Τότε του είχα διαμαρτυρηθεί έντονα, του είπα ότι θα τον καταγγείλω στην ΚΕΔ και μου ζήτησε συγγνώμη”.
“Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΕΧΕΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ…”

Ο Πανιώνιος είναι στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας και έχει δημιουργήσει… πρόβλημα όπως είπε ο Ν. Ζαμάνης.

“Εμείς στη θέση που βρισκόμαστε αυτή την στιγμή, έχουμε δημιουργήσει πρόβλημα όπως και να το κάνουμε. Όταν από πίσω σου είναι ο Παναθηναϊκός, η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ, έχεις δημιουργήσει πρόβλημα. Είναι όπως όταν ήταν η Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ και βγήκε ο ΣΥΡΙΖΑ. Είναι το ίδιο πράγμα. Οπότε, καταλαβαίνεται ότι υπάρχουν διαπλεκόμενα. Είναι 100% σίγουρο. Μας σφάζουν, δεν μπορώ να μην διαμαρτυρηθώ”, τόνισε.

Υποστήριξε επίσης, ότι ποτέ δεν έβρισε τον Κατσικογιάννη (“ήταν δίπλα μου ο παρατηρητής του αγώνα, αν τον έβριζα θα μου έκοβε τα πόδια”, είπε) ενώ κατήγγειλε ότι ο διαιτητής έκλεισε το φύλλο αγώνα 2.5 ώρες μετά το παιχνίδι… “καταλαβαίνετε ότι έπαιρνε τηλέφωνο, ρώταγε, τι θα πει και πως θα αμυνθεί. Του είπα ότι θα τον καταγγείλω και θα τον κυνηγήσω και θα τον κυνηγήσω νομικά. Έχω ζητήσει ακρόαση από την ΚΕΔ για τον συγκεκριμένο διαιτητή, είναι επικίνδυνος”.
ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΑΠΟ ΚΟΚΚΩΝΗ

Ως μάρτυρες κατέθεσαν ο ποδοσφαιριστής Παναγιώτης Κόρμπος που υποστήριξε ότι είπε στον διαιτητή… “σε παρακαλώ παίξε μας 50-50 και άφησε μας να διεκδικήσουμε την δεύτερη θέση. Είμαστε και μεις ποδοσφαιριστές. Μην μας κόβεις τα φτερά μας να παίξουμε Ευρώπη” και πήρε την απάντηση “Τι ώρα; Τα Γιάννενα θα βγουν”.

Επίσης, ο υπεύθυνος διαχείρισης εισιτηρίων Σωτήρης Κοκκώνης υποστήριξε ότι… “όταν ο διαιτητής μας κάλεσε να πάρουμε το φύλλο αγώνα στις 21:20, ο κύριος Ναλιτζής τον ρώτησε “γιατί γράφετε όλα αυτά που είναι ψευδή”. Ο διαιτητής του απάντησε “επειδή βγήκε στη Nova και τα είπε ο κύριος Ζαμάνης”. Το παιχνίδι τελείωσε στις 19:00, το φύλλο αγώνα κανονικά έπρεπε να το πάρουμε στις 19:45, η αποστολή ήταν μέχρι τις 21:20 και δεν είχαμε πάρει το φύλλο αγώνα. Ο παρατηρητής μας είπε στο τέλος του αγώνα ότι δεν άκουσε τον κύριο Ζαμάνη να λέει κάτι”.
ΔΑΡΡΑΣ: “ΔΕΝ ΕΒΡΙΣΕ Ο ΖΑΜΑΝΗΣ”

Από την πλευρά του Πανιωνίου κατέθεσε και ο Χρήστος Δάρρας, πρόεδρος και γιατρός της ομάδας. “Στον αγωνιστικό χώρο, παρουσία αστυνομικού διευθυντή, παρατηρητή, οποιοσδήποτε γυρίσει και πει το “αει γαμ…” είναι υποχρεωμένος και ο παρατηρητής και ο αστυνομικός διευθυντής, επί τόπου με βάση το νόμο, να τον συλλάβει επί τόπου και να τον πάει αυτόφωρο, πράγμα το οποίο δεν έγινε γιατί κάτι τέτοιο δεν ειπώθηκε. Ή ειπώθηκε και έχει κάνει έλλειψη ο αστυνομικός διευθυντής που δεν το αναφέρει πουθενά, ή ο παρατηρητής, ή δεν έχει πει αυτή την φράση” υποστήριξε.

Η δικηγόρος του Πανιωνίου Δόξα Τσαγκαράκη υποστήριξε ότι στο φύλλο αγώνα έχουν γραφτεί ψέμματα “για λόγους σκοπιμότητας προφανώς γιατί διανύουμε μία κρίσιμη περίοδο στο πρωτάθλημα, δεδομένης και της ανοδικής πορείας του Πανιωνίου”.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις