Χωρίς σημαντικές αλλαγές η ενδεκάδα του Ολυμπιακού Β.

Δεν σκέφτεται να κάνει σημαντικές αλλαγές στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος στο αυριανό παιχνίδι (24/1, 15.00) με τη Ζάκυνθο εκτός έδρας. Παραμένει άγνωστο, αν με την επιστροφή του ο Γιαλούσης (εξέτισε την ποινή της μιας αγωνιστικής) θα παίξει στο βασικό σχήμα. Με δεδομένο, πάντως, ότι…

…ο Ιντζίδης θα είναι ο ένας κεντρικός αμυντικός, ο άλλος θα είναι είτε ο Μπάρμπας, είτε ο Γιαλούσης. Από εκεί και πέρα, ανάλογα με την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο Ρόκας, ο οποίος προέρχεται από τραυματισμό, θα εξαρτηθούν και ποιοι παίκτες θα αγωνιστούν στον άξονα.
Η τεχνική ηγεσία έχει παρακολουθήσει σε dvd παιχνίδια της Ζακύνθου και καταστρώνει τα πλάνα της για το πώς ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει τους νησιώτες.
Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος δίνει μεγάλη βαρύτητα στην καλή κυκλοφορία της μπάλας, στη σωστή ανάπτυξη του παιχνιδιού, ζητώντας πίεση ψηλά από τους παίκτες και κοντά τις γραμμές. Στόχος είναι η ομάδα να κρατήσει το μηδέν στην άμυνα. Από εκεί και πέρα ο Ολυμπιακός διαθέτει παίκτες που έχουν την ποιότητα να μετατρέψουν σε γκολ τις ευκαιρίες που θα τους παρουσιαστούν. Η ομάδα έχει σκοράρει στα δεκα από τα 12 παιχνίδια που έχει δώσει στο πρωτάθλημα και μόνο στις αναμετρήσεις με Ζάκυνθο (εντός) και Ηρακλή (εκτός) δεν έχει βρει το δρόμο προς τα δίχτυα.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις