Εντός έδρας απώλεια βαθμών για Ιάσονα

Στραβοπάτημα για την ομάδα του Ιάσονα Αλ. Μεριάς που έχασε βαθμούς στην έδρα του, καθώς ήρθε ισόπαλος με τον ουραγό Κένταυρο Ν.Π. με σκορ 1-1, χάνοντας και την ευκαιρία να πλησιάσει στην κορυφή και να εκμεταλλευτεί ενδεχόμενο στραβοπάτημα των ομάδων που προηγούνται…

Οι παίκτες του Π. Βαρβέκη δυσκολεύτηκαν να κάνουν «καθαρές» τελικές, απέναντι σε μια ομάδα που έπαιζε χωρίς άγχος και με μοναδικό σκοπό να απολαύσει το παιχνίδι.
Στην έλλειψη φρεσκάδας κι ενέργειας, καθώς πολλά από τα παιδιά της ομάδας συμμετέχουν στα σχολικά πρωταθλήματα κι έδωσαν αγώνες με τα σχολεία τους, το διήμερο που προηγήθηκε του αγώνα, ήταν κατά την άποψη του τεχνικού του Ιάσονα, η αιτία της κακής εμφάνισης.
Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι αν κι αντιμετωπίζουν πολλά προβλήματα με την εύρεση χώρων για να προπονηθούν, έδειξαν πολύ καλή συνοχή, διάθεση κι έπαιξαν άριστα τις αντεπιθέσεις, στο μέτρο των δυνατοτήτων τους.
Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 68′ με πλασέ του Μπόγιαν μέσα από την περιοχή, –που είχε περάσει νωρίτερα ως αλλαγή- μετά από πάσα του Ζατσάι.
Οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν μετά από εξαιρετική προσπάθεια που έγινε από δεξιά με τον Γκεράν Πότσκα που πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του, γύρισε τη μπάλα στο χώρο του πέναλτι όπου ο Μπογδανίδης έκανε το σουτ, το οποίο απέκρουσε στη γωνιά του ο τερματοφύλακας και στη συνέχεια ο επερχόμενος Φάνης Γώγος με σουτ έστειλε τη μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα.
Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να σκοράρουν και πάλι, όμως η μεγάλη ευκαιρία του αγώνα ήταν για τους φιλοξενούμενους λίγο πριν την εκπνοή της αναμέτρησης, όταν πλασέ του Μπογδανίδη από το ύψος της περιοχής σε κενή εστία, αλλά η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ από τη δεξιά κάθετη δοκό του Κωνσταντίνου.
ΙΑΣΩΝ ΑΛ.Μ.: Κωνσταντίνου, Τσίγκας, Πιτσάβας ( 54′ Μπόγιαν), Ρακής, Κοτσαλής, Λιάρος, Μασούρας, Ζάχος, Σιόβας, Ζατσάι (85′ Γεωργούλας), Θεοδωρόπουλος (62′ Ανδρέου)
ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ Ν.Π.: Τζ. Πότσκα, Λαμπαδάρης, Π. Μαγγασιανός, Τσιργής, Νιτσάι, Φ. Γώγος, Ν. Μαγγασιανός, Β. Γώγος, Γεωργιάδης (88′ Γιαννέλης), Γκ. Πότσκα, Σαρακατσάνος (71΄Μπογδανίδης)

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις