Ο Γ.Σ.Βόλου νικητής του ντέρμπι (60-56) επί της Ανάληψης

Ο Γ.Σ.Βόλου ήταν ο νικητής στο τοπικό ντέρμπι επί της Ανάληψης με σκορ 60-56. Το ματς ήταν μέτρια ποιοτικά και κρίθηκε στα τελευταία λεπτά, όπου οι «μαυραετοί» με ηγέτη τον Τσαπραίλη κατάφεραν δύσκολα να φτάσουν στην κατάκτηση του ροζ φύλλου αγώνα.
Ο Γυμναστικός ήταν καλύτερος στο α’ μέρος, όπου προηγήθηκε με 34-25. Στην επανάληψη η Ανάληψη μείωσε τη διαφορά, πλησίασε στον ένα πόντο, αλλά ο Γυμναστικός πιο έμπειρος…

…κατάφερε να πάρει τους δύο πολύτιμους βαθμούς. Οι γηπεδούχοι αγωνίστηκαν χωρίς τον Κωστούλα, ενώ τραυματίστηκε στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης και ο Παυλόπουλος που δεν μπόρεσε ν’ αγωνιστεί στη συνέχεια.
Καλύτεροι των νικητών οι Καλογερόπουλος, Ζαρογιάννης και Τσαπραίλης, ενώ από τους ηττημένους κορυφαίος ήταν ο Μωϋσίδης και τον ακολούθησε σε απόδοση ο Κοντάκης. Καλές εντυπώσεις άφησε και ο νεαρός Ευαγγελινός.
Δεκάλεπτα: 15-10, 34-25, 48-42, 60-56
ΓΣ ΒΟΛΟΥ (Κοσμάτος-Ντάκης): Καλογερόπουλος 17 (3), Τσαπραίλης 16 (2), Ζήσης 2, Σουλιώτης, Χρηστομάνος 5, Παυλόπουλος, Τσίρος, Ζέρης, Κουρουπάκης, Ζαρογιάννης 20
ΑΝΑΛΗΨΗ (Βλιώρας): Ίλτσογλου 10 (1), Κλείτσας 6 (2), Γαλανάκης 5 (1), Κοντάκης 13 (3), Φάρκονας 2, Κουτσoνoβάκης, Ευαγγελινός 4, Παπαδούλης 2, Κετσετζής, Μωϋσίδης 14, Κολέτσης.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις