Σπουδαίο «διπλό» για Μικροθήβες

Σπουδαία νίκη για την ομάδα των Μικροθηβών που επικράτησε στο «Κιούπι» με 2-1 επί του Μαγνησιακού, πέτυχε από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο και πέρασε στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, με τη διαφορά πλέον μεταξύ των δυο ομάδων να μειώνεται στον πόντο. Οι φιλοξενούμενοι έπαιξαν…

μεστό ποδόσφαιρο και στις ευκαιρίες που δημιούργησαν χτύπησαν με ευστοχία τον αντίπαλο τους, που παρουσιάστηκε νευρικός και χωρίς ρυθμό, ίσως επηρεασμένος κι από τη μακροχρόνια απραξία.
Η ομάδα του Μαγνησιακού είχε να δώσει παιχνίδι από την προηγούμενη χρονιά (17/12), καθώς στη μια αγωνιστική που έγινε εντός του 2017, είχε ρεπό.
Στα παραλειπόμενα της αναμέτρησης να σημειώσουμε ότι ο αγωνιστικός χώρος ήταν πολύ σκληρός, με κατεστραμμένο χορτάρι και πολλές λακκούβες κι ότι από τον πάγκο των γηπεδούχων απουσίαζε ο Βασίλης Πανόπουλος, λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων.
Το 0-1 έγινε στο 23′ για τις Μικροθήβες, όταν ο Ευθυβούλης έκανε γέμισμα από δεξιά κι ο Διαμαντένιας με μακρινή ψηλοκρεμαστή κεφαλιά, έστειλε τη μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα.
Το 0-2 έγινε στο 58, όταν ο Αποστόλου εκτέλεσε φάουλ από τα χώρο του κέντρου, στέλνοντας τη μπάλα με γέμισμα στην αντίπαλη περιοχή και συγκεκριμένα στο χώρο του πέναλτι, όπου ο Παναγιώτης Σκοτεινός έκανε προβολή στο σκάσιμο της μπάλας κι από το δικό του πόδι αυτή κατέληξε στα δίχτυα του Μαγνησιακού.
Οι γηπεδούχοι μείωσαν σε 1-2 μετά από γέμισμα του Γκέρτσου από αριστερά, στο 74′, που έφερε τη μπάλα στο ύψος της μικρής περιοχής, όπου πετάχτηκε ο Κοντοβάς μπερδεύοντας τον αντίπαλό τερματοφύλακα, ο οποίος είδε τη μπάλα να χτυπά στο έδαφος, να περνά από πάνω του κι από εκεί να καταλήγει στα δίχτυα.
ΜΑΓΝΗΣΙΑΚΟΣ: Βίτσος, Κρανιάς, Βασιλείου, Κοντοβάς, Προβιάς, Οικονόμου (56′ Μάπας), Μπάλας, Φέιζο (70′ Καρακίτσος), Θεοδωρόπουλος (46′ Κατσαμόρας), Λέτο, Γκέρτσος.
ΜΙΚΡΟΘΗΒΕΣ: Χρ Λανάι, Αλμπ. Λανάι, Αποστόλου, Αρχοντάκης, Παπανίκος, Ζιούλης, Σκοτεινός, Ευθυβούλης (73′ λ τρ. Κεμπεσίδης), Ι.Ε. Βέτσικας, Διαμαντένιας (80′ Σ. Αναγνώστου), Νιφόρος (65′ Κολώνης)

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις