«Περίπατος» για Αχιλλέα, 4-0 τον Αγροτικό

Χωρίς να συναντήσει δυσκολίες ο Αχιλλέας νίκησε με 4-0 τον Αγροτικό στο Αχίλλειο. Όλα τα γκολ σημειώθηκαν στο πρώτο ημίχρονο, με το παιχνίδι να είναι παράσταση για ένα ρόλο. Οι γηπεδούχοι μόλις στο 2′ άνοιξαν το σκορ με πλασέ του Καπέσιου, μετά από ασίστ του Γ. Παναγιώτου.

Με την συμπλήρωση δέκα λεπτών στο παιχνίδι ο Αχιλλέας έκανε δύο τα τέρματά του. Σκόρερ αυτή τη φορά ο Παναγιώτη με κεφαλιά, μετά από σέντρα του Καπέσιου. Με την ψυχολογία στα ύψη οι γηπεδούχοι γρήγορα έφτασαν και σε τρίτο τέρμα στο 18′ με κοντινό πλασέ, ύστερα από μεταβίβαση του Γ. Παναγιώτου. Το ματς είχε ήδη κριθεί, με το σκορ να παίρνει μεγαλύτερες διαστάσεις στο 30′ όταν ο Αχιλλέας κέρδισε πέναλτι, σε ανατροπή του Σπανού μέσα στην περιοχή. Την «εσχάτη των ποινών» ανέλαβε να εκτελέσει ο Ζαφειρίου, γράφοντας το 4-0. Μάλιστα, στο 38′ ο Αχιλλέας έφτασε πολύ κοντά στον σημειώσει και πέμπτο τέρμα, όμως το μακρινό σουτ του Ζαφειρίου σταμάτησε στο δοκάρι του Αγροτικού.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός του αγώνα έπεσε, οι γηπεδούχοι κατέβασαν ταχύτητα, με αποτέλεσμα να μην σημειωθεί άλλο τέρμα.
ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΑΧΙΛΛΕΙΟΥ: Σχουλής, Γ. Παναγιώτου, Έρισον, Τσουκάρας, Τσεκούρας, Χορταριάς, Ζαφειρίου, Κουτσιανίτης, Ι. Παναγιώτου, Καπέσιος (60′ Λάμπος), Σπανός (46 Τσιοκάρας)

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ: Καπαλίκας, Θ. Βαλκανιώτης, Νάντιος (60′ Καποδίστριας), Νιάτας, Μαβίδης, Καραπτσιάς, Γκαμάλιας, Γιάννης (65′ Κουτρούλης), Ματρακίδης, Αθ. Βαλκανιώτης, Λιλής.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις