Θα παλέψει χωρίς άγχος με Νίκη ο Ρήγας (pregame)

Στο «Π. Μαγουλάς» με αντίπαλο τη Νίκη δοκιμάζεται σήμερα το μεσημέρι (5/2, 15.00) ο Ρήγας Φεραίος, ο οποίος δεν έχει νίκη μέσα στο 2017 (δύο ήττες και μία ισοπαλία). Η ομάδα του Βελεστίνου βρίσκεται στο μέσον του βαθμολογικού πίνακα.

Δεν διεκδικεί το πρωτάθλημα, αλλά ούτε και κινδυνεύει μια και απέχει εννέα βαθμούς από την επικίνδυνη ζώνη. Όμως, έχει μάθει να παλεύει όλα τα παιχνίδια και να μη χαρίζεται πουθενά. Ιδιαίτερα στα ματς με μεγάλο βαθμό δυσκολίας παρουσιάζεται πολύ ανταγωνιστικός και δεν είναι λίγες οι φορές που κέρδισε ή έκοψε βαθμούς από ομάδες που ήταν θεωρητικά ανώτερες.
Ο Ρήγας θα παίξει με σύστημα 4-4-2. Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Παπαγιάννης. Δεξί μπακ ο Χατζηαθανασίου και αριστερό ο Σπαθής, ενώ στο κέντρο της άμυνας θα παίξουν οι Γκάγκας και Βουραζέρης. Κεντρικοί μέσοι θα είναι οι Αλεξίου και Γεωργατζής, δεξί χαφ ο Κιπτίου και αριστερό ο Γκίκας, ενώ Τζοβάρας και Σέττος θα συνθέσουν το επιθετικό δίδυμο. Θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικούν και οι Μπόρας, Χίσα στην περίπτωση που οι Βελεστινιώτες έχουν διάταξη 4-2-3-1.
Ετοιμοπόλεμοι είναι και οι: Τσουμπέκος, Τσιότρας, Λάμπρου, Ράπτης, Χατζής, Στ. Μπακάλης, Καναβός, Μπομπότης, Γουτούλης και Τσελεπής.
Φυσικά πρόσωπο του αγώνα είναι ο Λάκης Μπακάλης μια και σήμερα παίζουν οι δύο μεγάλες του αγάπες. Ως τερματοφύλακας υπερασπίστηκε την εστία του Ρήγα για εννέα χρόνια, ενώ επίσης για εννέα χρόνια φόρεσε τη φανέλα της Νίκης με την οποία έζησε μεγάλες στιγμές. Όμως για 90 λεπτά θα είναι σήμερα αντίπαλός της, αφού καθήκον του είναι να καθοδηγήσει την ομάδα του Ρήγα στην οποία είναι προπονητής την τελευταία εξαετία.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις