Η προϊστορία των αγώνων Νίκης-Ρήγα

Σε επίπεδο Εθνικών πρωταθλημάτων η προϊστορία της Νίκης με τον Ρήγα Φεραίο περιλαμβάνει μόνο τρία παιχνίδια, δηλαδή τα δύο της περσινής σεζόν, καθώς και αυτό του πρώτου γύρου. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι η Νίκη αγωνιζόταν σε μεγαλύτερες κατηγορίες, ενώ ακόμη και τη σεζόν 1975-76 που ο Ρήγας έπαιξε στη Β’ Εθνική, οι δύο ομάδες δεν συναντήθηκαν διότι τότε βρισκόταν η Νίκη χαμηλότερα.

Στους τρεις προηγούμενους αγώνες ο Ρήγας έχει το ελαφρύ προβάδισμα κερδίζοντας μία φορά, ενώ υπήρξαν και δύο ισοπαλίες. Μάλιστα η ομάδα του Λάκη Μπακάλη έχει κρατήσει απαραβίαστη την εστία της. Στις 25/9/2015 απέσπασε 0-0 στο «Π. Μαγουλάς», ενώ «λευκή» ισοπαλία είχαμε και στο Βελεστίνο στις 21/2/2015 με τη Νίκη να χάνει την μεγάλη ευκαιρία να πάρει το «διπλό» στις καθυστερήσεις, όταν ο Κανελλόπουλος αστόχησε σε πέναλτι.
Στο τρέχων πρωτάθλημα και στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής ο Ρήγας Φεραίος επιβλήθηκε εντός έδρας της Νίκης με 2-0, έχοντας σκόρερ τους Σέττο (6′) και Κιπτίου (74′). Εκείνο ήταν και το τελευταίο ματς του Λεωνίδα Μπίλη στην τεχνική ηγεσία των «κυανολεύκων» του Βόλου.
Τέλος, να αναφέρουμε ότι οι δύο ομάδες συναντήθηκαν και στον περσινό τελικό του Κυπέλλου ΕΠΣΘ με τη Νίκη να κατακτά το τρόπαιο καθώς κέρδισε 3-2 στο Πανθεσσαλικό στάδιο.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις