Η άνοδος για τον Ολυμπιακό Β. περνά από την Λευκάδα (pregame)

Σε μια δύσκολη έδρα, αυτή του Τηλυκράτη στη Λευκάδα, δοκιμάζεται σήμερα (5/2) στις 15.00 ο Ολυμπιακός Βόλου, για την 18η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής και για τον 2ο όμιλο. Ο Τηλυκράτης είναι αήττητος εντός έδρας, με τον Ολυμπιακό να καλείται να του σπάσει το αήττητο.

Θα αναμετρηθούν σήμερα δύο ομάδες που διαθέτουν πολύ καλή ανασταλτική λειτουργία, με τον Ολυμπιακό να διαθέτει (μαζί με τον Καραϊσκάκη) την καλύτερη άμυνα του ομίλου με επτά γκολ παθητικό, ενώ ακολουθεί ο Τηλυκράτης με εννέα.
Το πρόβλημα για τον Ολυμπιακό στο σημερινό παιχνίδι θα είναι ο αγωνιστικός χώρος του γηπέδου της Λευκάδας, καθώς αναμένεται βαρύς από τις βροχοπτώσεις των τελευταίων ημερών, γεγονός που σημαίνει πως το ματς θα πάει στη δύναμη, με την τεχνική να περνά δε δεύτερη μοίρα.
Στον Ολυμπιακό γνωρίζουν πολύ καλά πως αν καταφέρουν και φύγουν με το «διπλό» από τη Λευκάδα θα έχουν κάνει ένα σημαντικό βήμα για την άνοδο, τη στιγμή που στην συγκεκριμένη έδρα άφησαν βαθμούς, τόσο ο Απόλλων Λάρισας, όσο και ο Διαγόρας Σεβαστής (είχε χάσει με 2-0).
Ο Ολυμπιακός θα παραταχθεί στο γήπεδο με τη διάταξη που είχε στο προηγούμενο παιχνίδι με την Ιστιαία. Θα παίξει, δηλαδή, με τρεις αμυντικούς πίσω, τους Παναγιώτη Ζώνα, Μπόγιαν Ντόικιτς και Βασίλη Ιωαννίδη. Τερματοφύλακας θα είναι ο Σάκης Κατσούλης. Από εκεί και πέρα, στον άξονα θα αγωνιστούν οι Ηλίας Σταύρου και Κώστας Οικονόμου. Οι Ερβέν Μουκάμ και Γιάννης Δωματάς θα αγωνιστούν στις πτέρυγες, βοηθώντας παράλληλα και ανασταλτικά την ομάδα στα άκρα. Οι δύο επιθετικοί χαφ θα είναι οι Ούγκο Μασάντο και πιθανότατα ο Λόρι Κέρι, με τον τελευταίο να βοηθά περισσότερο επιθετικά τον Κώστα Φλίγκο, ο οποίος θα αποτελέσει σ’ ένα ακόμη παιχνίδι την «αιχμή του δόρατος» του Ολυμπιακού στο παιχνίδι.
Στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας θα βρίσκονται και οι Κώστας Παλιούρας, Δημήτρης Σουάνης, Γρηγόρης Ευθυμιάδης, Φαμπρίτσιο Πότσι, Χρήστος Χολέβας, Βαγγέλης Στουρνάρας, Αλέξανδρος Αναστασίου, Ανδρέας Κόκας.
Ο Ολυμπιακός θα έχει στη Λευκάδα και την συμπαράσταση των φιλάθλων του, καθώς οι Austrian Boys θα δώσουν το «παρών» στο γήπεδο, με σκοπό να στηρίξουν την ομάδας στην προσπάθεια που θα κάνει για το νικηφόρο αποτέλεσμα.

Ο Τηλυκράτης
Η προετοιμασία του Τηλυκράτη ολοκληρώθηκε, με τον Ανδρέα Παντζιαρά να έχει στη διάθεσή του, τόσο τον μέσο Ανδρέα Κτενά, όσο και τον αμυντικό Διονύση Μπουρδούβαλη, οι οποίοι λόγω τραυματισμού δεν αγωνίστηκαν στο παιχνίδι της περασμένης αγωνιστικής με τον Πιερικό στην Κατερίνη.
Η πιθανή ενδεκάδα του Τηλυκράτη θα αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές:
Καραγκούνης, Τσελάι, Καταγής, Ιασωνίδης, Πολυχρονάκης, Περιστέρης, Κτενάς, Παπαδόπουλος, Μακρυγιάννης, Βασιλείου, Σιδέρης. Στη διάθεση του Ανδρέα Παντζιαρά βρίσκονται και οι Τσάκαλος, Βρετός, Μπαλί, Μπουρδούβαλης, Ορφανός, Κοντογιάννης, Γεωργάκης και Καλογέρης.
Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο κ. Κωνσταντίνος Μπαλατσούκας από την ΕΠΣ Θεσπρωτίας, με βοηθούς τους κ.κ. Δημήτριο Τίκα (Θεσπρωτίας) και Θεόφιλο Μωυσιάδη (Ηπείρου). Παρατηρητής διαιτησίας ορίστηκε ο κ. Τάσος Κάκος από την ΕΠΣ Κέρκυρας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις