Τσίμπησε βαθμό στις Σέρρες η Αναγέννηση Καρδίτσας

Ο Πανσερραϊκός έμεινε σε ακόμη ένα ματς… άκαπνος, καθώς ήρθε 0-0 απέναντι στην Αναγέννηση Καρδίτσας. Δεν κατάφερε να επικρατήσει για πέμπτο σερί ματς (μετράει τρεις ήττες και δύο ισοπαλίες) και μοιραία όσοι οπαδοί έδωσαν το παρών στο γήπεδο των Σερρών να ξεκινήσουν τις αποδοκιμασίες, κυρίως προς το πρόσωπο του Παναγιώτη Διλμπέρη.

Μετά την κακή εμφάνιση της ομάδας των Σερρών αναμένονται εξελίξεις, με την αποχώρηση του Διλμπέρη να φαντάζει ως το πιο πιθανό σενάριο. Από την άλλη, η Αναγέννηση Καρδίτσας απέσπασε σημαντικό βαθμό στην προσπάθεια που κάνει για παραμονή στην κατηγορία.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Πανσερραϊκός είχε τις ευκαιρίες του πρώτου ημιχρόνου, με πιο σημαντική τη φάση του 39′, όταν οι Ρούτσης και Κάκκο δεν μπόρεσαν να νικήσουν τον Πρίφτη. Οι φιλοξενούμενοι στάθηκαν καλά και έχασαν ευκαιρία με τον Τζέκο στο 10′.

Πολύ κακό το δεύτερο ημίχρονο, με τις δύο ομάδες να έχουν ελάχιστες φάσεις. Μοναδική ευκαιρία αυτή στο 79′ όταν οι Γκούρτσας, Κανούλας δεν βρήκαν στόχο. Η κακή εμφάνιση της ομάδας των Σερρών προκάλεσε τις αποδοκιμασίες των οπαδών, ζητώντας από τον Παναγιώτη Διλμπέρη να αποχωρήσει: «Φύγε, φύγε» φώναζαν οι οργανωμένοι οπαδοί.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Παναγιώτης Διλμπέρης): Ρίστιτς, Στέβιτς, Ιωαννίδης, Βοσκόπουλος, Καψάλης, Φούσου (70′ Σιάκκας), Ρούτσης (55′ Κανούλας), Κάκκο, Τσούτσης (68′ Κτιστόπουλος), Τσιμίκας, Γκούρτσας.

ΑΝ. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Γιάννης Μάγγος): Πρίφτης, Τσόπελας, Μπλέντι, Δημόπουλος, Κισκαμπάνης, Ντεμπελέ (70′ Μπιτέλης), Ντάνκουα, Σμίλτος, Τζέκος (80′ Ντιατά), Τσιλούλης, Χαλκιαδάκης (52′ Κρητικός).

Διαιτητής: Κιγιτζή (Θράκης)
Βοηθοί: Εμπλιούκ (Ξάνθης), Γκιόση (Θράκης)

flnews.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις