Μπακάλης: «Διαφορετικός ο 2ος γύρος»

Στην αδράνεια της αμυντικής λειτουργίας της ομάδας του στα δύο γκολ της Νίκης, στάθηκε ο Λάκης Μπακάλης στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα στο «Π. Μαγουλάς» όπου ο Ρήγας γνώρισε την ήττα με σκορ 2-1. Ο προπονητής της ομάδας του Βελεστίνου τόνισε επίσης πως οι δύο ομάδες αδικούνται από τον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου και πολύ περισσότερο οι γηπεδούχοι που θέλουν να πρωταγωνιστήσουν και να παίξουν καλό ποδόσφαιρο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Λάκη Μπακάλη:

«Έγινε ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι, σ’ έναν πολύ κακό αγωνιστικό χώρο, ο οποίος αδικεί και τις δύο ομάδες. Ειδικά τη Νίκη Βόλου που είναι μία ομάδα που θέλει να πρωταγωνιστήσει και θέλει να παίξει καλό ποδόσφαιρο.

Η Νίκη ξεκίνησε πολύ καλύτερα στο πρώτο τέταρτο. Άσκησε πίεση σ’ εμάς, κάτι που περιμέναμε πως θα συμβεί. Από ‘κει και πέρα ισορροπήσαμε και από το 15 και μετά είχαμε μία πολύ καλή παρουσία στο παιχνίδι μας. Από το 30’ και μετά το παιχνίδι άνοιξε με τις δύο ομάδες να δημιουργούν ευκαιρίες. Κάναμε ένα πολύ ωραίο γκολ σε μία οργανωμένη επίθεση, δεχθήκαμε ένα γκολ από μία αδράνεια της άμυνας, μία από τις πολλές που έχουμε φέτος. Από μία στημένη φάση περίπου στο 50’ δεχθήκαμε το δεύτερο γκολ. Από ‘κει και πέρα είναι πολύ δύσκολο να γυρίσεις ματς σ’ αυτό το γήπεδο. Θα έπρεπε να έχουμε τα ψυχικά αποθέματα και να βρούμε έναν χαλαρό αντίπαλο.

DIAGONISMOS-728-90

Η Νίκη δεν ήταν χαλαρή σε κανένα σημείο του αγώνα αντίθετα ήταν από την αρχή μέχρι το τέλος πολύ δυνατή. Είχε και τον κόσμο μαζί της με αποτέλεσμα να μην μπορέσουμε να διεκδικήσουμε κάτι μέχρι το τέλος. Παρ’ όλα αυτά βρήκαμε δύο φάσεις καλές, μία κεφαλιά του Γκίκα κι ένα σουτ του Σέττου, όπου ο Τζήμας έκανε δύο εκπληκτικές αποκρούσεις, κρατώντας το 2-1 για την ομάδα του.

Συγχαρητήρια στη Νίκη και στον φίλο μου τον Στέφανο (σ.σ. Ξηροφώτο). Να της ευχηθώ ότι της ανήκει μέχρι το τέλος διότι βλέπουμε πως και οι άλλες ομάδες θα κάνουν γκέλες. Ο δεύτερος γύρος είναι πολύ διαφορετικός και νομίζω πως έχει η Νίκη τις πιθανότητές της και θα πρέπει μέχρι το τέλος να συνεχίσει να παλεύει».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις