Α. Παντζιαράς: Ήταν σαν να έπαιζε το… Σαν Μαρίνο με την Ιταλία

Ο Ανδρέας Παντζιαράς στη συνέντευξη Τύπου μετά το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου, παρουσιάστηκε ευχαριστημένος από την προσπάθεια που κατέβαλαν οι παίκτες του, ενώ παραδέχθηκε πως η διαφορά δυναμικότητας μεταξύ των δύο ομάδων είναι τεράστια, λέγοντας χαρακτηριστικά, πως αν το παιχνίδι ήταν ευρωπαϊκό, θα ήταν σα να έπαιζε το Σαν Μαρίνο με την Ιταλία. Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ανδρέα Παντζιαρά:

«Έγινε ένα παρά πολύ δυνατό παιχνίδι, σ’ έναν κάκιστο αγωνιστικό χώρο, που σίγουρα δεν βοηθά τις ποιοτικές ομάδες, όπως είναι ο αντίπαλος. Όπως είπαμε από την αρχή της εβδομάδας, ο Ολυμπιακός είναι η πιο ποιοτική ομάδα του πρωταθλήματος και ίσως η καλύτερη. Αυτό φάνηκε σήμερα μέσα στο γήπεδο. Εμείς αλλάξαμε τον σχηματισμό μας, σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια, κάτι που δεν μας βγήκε στο πρώτο ημίχρονο και αυτό ήταν εμφανές.
Στο δεύτερο ημίχρονο επανήλθαμε στη μορφή που είχαμε στα προηγούμενα παιχνίδια. Νομίζω πως ο Θεός μας χρωστούσε κάτι από την προηγούμενη εβδομάδα και σήμερα μας το έδωσε απλόχερα. Το πιο σημαντικό είναι ότι κρατάμε τον χαρακτήρα που έχουμε χτίσει ως ομάδα, μ’ ένα πνεύμα που εμείς θεωρούμε ότι είναι ανίκητο. Με πολύ καλούς αθλητές και ξέρουμε ποιες είναι οι δυνατότητες αυτής της ομάδας. Στο σημερινό παιχνίδι, αν ήταν ευρωπαϊκό, θα έπαιζε το Σαν Μαρίνο με την Ιταλία. Εμείς θα ήμασταν το Σαν Μαρίνο και ο Ολυμπιακός η Ιταλία. Τόσο μεγάλη είναι η διαφορά ποιότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες.


Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος, όχι τόσο για το βαθμό, γιατί βλέπω τα παιδιά μέσα στα αποδυτήρια να είναι χαμογελαστά και να είναι περήφανα για την προσπάθεια που έκαναν.
Εμείς κοιτάζουμε με αισιοδοξία τη συνέχεια. Ευχαριστούμε τον κόσμο που μας βοήθησε σήμερα.
Από τους 18 παίκτες του έχω, οι 11 εργάζονται αύριο. Υπήρχε ποδοσφαιριστής, ο αρχηγός της ομάδας, ο οποίος σήμερα δούλευε στις 6.45. Γι αυτό είμαι περήφανος γι’ αυτά που κάνουν αυτά τα παιδιά. Ξέρω και είναι εμφανές ότι ο Ολυμπιακός Βόλου είναι πολύ καλύτερη ομάδα από τον Τηλυκράτη. Αλλά έχουμε έναν χαρακτήρα που είναι τεράστιος. Τον «χτίζουμε» για τον επόμενο χρόνο».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις