Ξηροφώτος: «Η ομάδα έχει συνοχή»

Στα ψυχικά αποθέματα που έδειξαν οι παίκτες στα δύο τελευταία παιχνίδια, τα οποία κατάφεραν να τα γυρίσουν, στάθηκε ο Στέφανος Ξηροφώτος στις δηλώσεις του μετά το νικηφόρο αγώνα της ομάδας του με τον Ρήγα Φεραίο. Παράλληλα ευχαρίστησε τον κόσμο και τη διοίκηση και επισήμανε πως ο αντίπαλος ήταν από τους καλύτερους που έχουν περάσει από το «Π. Μαγουλάς».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Στέφανου Ξηροφώτου:

«Σήμερα (05/02) έγινε ένα πολύ δυνατό παιχνίδι. Στο πρώτο ημίχρονο και μετά το πρώτο πεντάλεπτο που μπήκαμε δυνατά, δεν ήμασταν καλοί. Πατούσε εμφανώς καλύτερα ο αντίπαλος και προηγήθηκε σε μία φάση που έχουμε τονίσει ότι χρειάζεται προσοχή. Όταν έχουμε στην κατοχή μας την μπάλα και την πάρει ο αντίπαλος πρέπει να έχουμε γρήγορη αντίδραση. Δεν την είχαμε στη συγκεκριμένη φάση και ο αντίπαλος που είναι δουλεμένη ομάδα στις αντεπιθέσεις, μας τιμώρησε. Ευτυχίσαμε να ισοφαρίσουμε πριν το ημίχρονο, ματς καρμπόν με τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας. Αυτό μας έδωσε μία ηρεμία και μία αυτοπεποίθηση.

DIAGONISMOS-300-250      blueoil-karabinis-300-250-2

Συγκεντρωθήκαμε και μπήκαμε πολύ καλά στο 2ο ημίχρονο. Κρατήσαμε έναν καλό ρυθμό για 20 λεπτά αλλά λόγω και της μεγάλης προσπάθειας την Τετάρτη (01/02)σ’ έναν βαρύ αγωνιστικό χώρο όπου αναλώσαμε πολλή ενέργεια, καταφέρανε οι ποδοσφαιριστές να αντέξουν μέχρι το τέλος και να κατακτήσουμε ένα πολύτιμο τρίποντο.

Ευχαριστούμε τον κόσμο για την στήριξη και τη διοίκηση που είναι κοντά μας. Εμείς κοιτάμε παιχνίδι με παιχνίδι ξεχωριστά, να είμαστε ικανοποιημένοι από τον εαυτό μας και να φεύγουμε από το γήπεδο έχοντας δώσει τα πάντα. Κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι. Στο τέλος θα κάνουμε ταμείο.

Πολλά συγχαρητήρια για τον Ρήγα που ήταν από τους καλύτερους αντιπάλους που ήρθαν στο γήπεδό μας κι έδειξε πως είναι μία πολύ καλοδουλεμένη ομάδα».

– Δύο ανατροπές σε τέσσερις μέρες, μετά από μία βαριά ήττα

«Αυτό δείχνει πως η ομάδα έχει συνοχή κι αυτό είναι ένα βασικό στοιχείο μίας ομάδας που θέλει να πάει ψηλά. Υπάρχει χημεία, υπάρχει δέσιμο και σιγά σιγά βάζουμε και τα άλλα παιδιά που ήρθανε ώστε να ενσωματωθούν πλήρως στην ομάδα και να παρουσιάσουμε κάτι καλό. Θέλει υπομονή. Τα παιδιά δείχνουν πως έχουν ψυχικά αποθέματα και γι’ αυτό τους αξίζουν συγχαρητήρια. Σήμερα ειδικά η ανατροπή ήταν πιο δύσκολη γιατί υπήρχε και η πίεση της έδρας»

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις