Κερδισμένη η Πύδνα στο ντέρμπι της Πιερίας

Η Πύδνα Κίτρους ήταν η κερδισμένη της ημέρας από τις ομάδες του γκρούπ της κορυφής αφού με τη νίκη της επι του Πιερικού στο ντέρμπι της Πιερίας, έφτασε τους 34 βαθμούς και μείωσε την διαφορά της από τις ομάδες που είναι ψηλότερα στον βαθμολογικό πίνακα.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και θα μπορούσαν να πετύχουν νωρίτερα γκολ αλλά ο πολύ καλός για μια ακόμη φορά Σοϊλεμέζογλου, κράτησε με καλές αποκρούσεις ανέπαφη την εστία του για να λήξει το πρώτο μέρος 0-0.

Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης πέτυχε ο Νίκος Κυπαρίσσης στο 57΄για τους γηπεδούχους, όταν εκμεταλλεύτηκε σέντρα του Ντόση.

Ο Πιερικός είχε την ευκαιρία του να φέρει το παιχνίδι στα ίσια αλλά το καλό σουτ του Σεχολάρι, απόκρουσε δύσκολα ο Παπατολίκας κρατώντας το μηδέν για την ομάδα του στο 65΄.

Ο Πιερικός δεν αποτέλεσε εύκολη λεία για την ισχυρότερη του Πύδνα και αποδείχθηκε σκληρό καρύδι μέσα στο Κίτρος, ενώ οι γηπεδούχοι “φωνάζουν” για δυο φάσεις στις οποίες υποστηρίζουν ότι υπάρχουν εμφανέστατες παραβάσεις μέσα στην περιοχή του Σοϊλεμέζογλου, τις οποίες όμως αγνόησε ο διαιτητής Τσαλουχίδης απο το Κιλκίς.

Διαιτητής ήταν ο Τσαλουχίδης με βοηθούς τους Μίσχο και Ταγκαλίδη.

Πύδνα Κίτρους (Χατζάρας): Παπατολίκας, Καραγκούνης (84′ Γούτσιος), Κόλα, Κωτσιόπουλος, Στούμπος, Σαμουηλίδης, Καθάριος (63′ Γ. Κυπαρίσσης), Δήμας, Ν. Κυπαρίσσης, Ντόσης (72′ Λαζαρίδης).

Πιερικός (Ζιώγας): Σοϊλεμέζογλου, Γελαδάρης, Μπαρούτας, Νταντίνης, Κραγιόπουλος, Τσιώμης, Συμεωνίδης (83′ Κολομπάκης), Λούγκος (63′ Κοκονόζι), Καρτσαμπάς (47′ Σεχολάρι), Παπαδόπουλος, Λαζόπουλος.

pieriasport.blogspot.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις