Έχασε ευκαιρίες και βαθμούς…

Σε μια ισοπαλία που θα μπορούσε να ισοδυναμεί με ήττα, ο Πύρασος άφησε βαθμούς στα Κανάλια καθώς ήρθε ισόπαλος 1-1, με τον τοπικό Απόλλωνα. Με γκολ από τα αποδυτήρια ξεκίνησαν οι γηπεδούχοι, που βρήκαν το δρόμο προς τα δίχτυα πριν συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό, ρεσιτάλ χαμένων ευκαιριών για τους φιλοξενούμενους…

Για την ομάδα της Αγχιάλου ήταν ένα αποτέλεσμα που στοίχησε, καθώς την απομάκρυνε από την κορυφή και τον πρωτοπόρο ΓΣ Αλμυρού, κατά οκτώ πόντους, καθιστώντας ιδιαίτερα δύσκολο το έργο της κατάκτησης του πρωταθλήματος.
Από την άλλη για την ομάδα του Κ. Ρέππου ήταν ένα αποτέλεσμα που δίνει ψυχολογία, καθώς ο πόντος κατακτήθηκε απέναντι σε μια από τις κορυφαίες ομάδες του πρωταθλήματος.
Σε ότι αφορά την εικόνα του αγώνα, το 1-0 έγινε στα πρώτα δευτερόλεπτα, με γκολ του Λαρίση, ύστερα από απόκρουση του τερματοφύλακα του Πυράσου Τσιλίγκου, σε σουτ του Γιαννακούρα.
Οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν 1-1 στο 49′, με δυνατό ωραίο σουτ του Κοτζαθανάση εκτός μεγάλης περιοχής.
Ο φιλοξενούμενοι ολοκλήρωσαν το παιχνίδι με 10 ποδοσφαιριστές, αφού ο σκόρερ Λαρίσης στο 89 αντίκρισε την δεύτερη κίτρινη κάρτα του διαιτητή.
Συνθέσεις:
ΑΠΟΛΛΩΝ: Μουράβας, Κουζιώκας, Κατσικαδάμος (63′ Πάντσιος), Γεωργουλάκος (55′ Φώτου), Αλβανός, Παναγιωτάκης, Λαρίσης, Μαστακούλης, Γιαννακούρας (70′ Μπάρδας), Τσιουρής, Ρακής.
ΠΥΡΑΣΟΣ: Τσιλίγκος, Ρουκάς, Ερρ. Βαν Ντε Γουίχε, Μαλισσόβας, Σφάκας, Ζαχαράκης (66′ Φούκης), Μπασδάνης, Κόκκας (46′ Τανάγιας), Σιώμος, Κατής, Δαμάσκος (46′ Κοτζαθανάσης).
*Η διοίκηση του Πυράσου ευχαριστεί τον Απόλλωνα για την άψογη φιλοξενία

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις