Επέστρεψε στις νίκες…

Επανήλθε στις νίκες η Ακρόπολη, που επικράτησε στην Αγριά επί του Θησέα με 3-1 κι επανήλθε στις νίκες μετά από τέσσερις αγωνιστικές χωρίς «τρίποντο», καθώς μετρούσε δυο ισοπαλίες και δυο ήττες αντίστοιχα.
Από την άλλη πλευρά, δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι στην ανακαινισμένη έδρα του έδωσε ο Θησέας, χωρίς ακόμη…

να καταφέρει να κατακτήσει βαθμό. Η ομάδα του Κ. Παπαστεργίου πραγματοποιεί καλές εμφανίσεις, αλλά ως τώρα αυτό δε στάθηκε ικανό να προσφέρει συγκομιδή βαθμών.
Σε ότι έχει να κάνει με τη εξέλιξη του σκορ, οι φιλοξενούμενοι που ήταν καλύτεροι προηγήθηκαν με πέναλτι που κέρδισε ο Μιχάλης Τσουκάλης και το εκτέλεσε ο ίδιος κάνοντας το γκολ στο 25′.
Το σκορ δεν άλλαξε ως το 75′, όταν οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με 0-2 με τον Παγώνη. Το 0-3 έγινε στο 81′ με τον σκόρερ του πρώτου τέρματος, τον Μιχάλη Τσουκάλη.
Οι γηπεδούχοι μείωσαν λίγο πριν την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας του αγώνα (87′) με κεφαλιά του Μοράλες, ενώ είχαν δοκάρι στο 51΄ σε απευθείας εκτέλεση φάουλ του Καραλόπουλου
ΘΗΣΕΑΣ: Στούκας, Ζάγκας, Αναστασίου, Μόσιος (46′ Κόρμπας), Μοράλες, Γιαννούλας (46′ Βλάχος), Γκουγκούδης, Ακριβούσης, Ισά, Καραλόπουλος, Βουρδάκης (67′ Μάστορας).
ΑΚΡΟΠΟΛΗ: Ανατολής, Παπαεμμανουηλίδης, Πασιάς, Φ. Φώτου, Κ. Κολυμήτρας, Τσιάμης, Τριχόπουλος, (80′ Βλιώρας), Τ. Κολυμήτρας, Μιχ. Τσουκάλης, Αξιώτης, Παππάς (46′ Χρ. Τσούτσας, 65′ λ.τρ. Παγώνης).

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις