Κορέτας: «Το γκολ της ισοφάρισης μας έδωσε ώθηση»

O Γιάννης Κορέτας εκπροσώπησε τους ποδοσφαιριστές της Νίκης στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε μετά το παιχνίδι με τον Ρήγα Φεραίο, στο “Π. Μαγουλάς”. Ο επιθετικός της βολιώτικης ομάδας ευχήθηκε στον κ. Γρηγοριάδη ταχεία ανάρρωση και για τον αγώνα τόνισε πως το κομβικό του σημείο ήταν η άμεση απάντηση στο γκολ του Ρήγα.

Αναλυτικά η δήλωση του Γιάννη Κορέτα:

«Κατ’ αρχάς εκ μέρους όλων των ποδοσφαιριστών θέλω να ευχηθούμε στον κ. Γρηγοριάδη ταχεία ανάρρωση και να είναι γρήγορα κοντά μας, διότι είναι σημαία για την ομάδα της Νίκης Βόλου.

Από ‘κει και πέρα θα συμφωνήσω απόλυτα με τον προπονητή μου στα τακτικά του παιχνιδιού. Θέλω να σταθώ κυρίως στα δύο δύσκολα παιχνίδια που είχαμε αυτή την εβδομάδα, την Τετάρτη και το σημερινό, στα οποία βρεθήκαμε με την πλάτη στον τοίχο, καθώς δεχτήκαμε ένα γκολ, αλλά τα ανατρέψαμε. Στο σημερινό θεωρώ ότι το γκολ της ισοφάρισης ήταν αυτό που μας έδωσε την ώθηση για να πετύχουμε τη νίκη.

Θέλω να ευχαριστήσω πολύ τον κόσμο, καθώς στάθηκε δίπλα μας σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού και όταν δεχτήκαμε το γκολ μας έδωσε ώθηση και μας βοήθησε να πάρουμε τη νίκη. Από εκεί και πέρα έχουμε μια εβδομάδα να ηρεμήσουμε στα πάντα και να κοιτάξουμε το επόμενο παιχνίδι το οποίο είναι αρκετά δύσκολο, με τον Θεσπρωτό».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις