Χρήστος Σπαθής: «Πληρώνουμε λάθη στην άμυνα»

Στα λάθη της άμυνας στάθηκε ο Χρήστος Σπαθής στις δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης της ομάδας του με τη Νίκη Βόλου, στο “Π. Μαγουλάς”. Ο αρχηγός του Ρήγα συμπλήρωσε πως με δύο τρεις προσθήκες η ομάδα του θα ήταν ψηλότερα στον βαθμολογικό πίνακα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Γνωρίζαμε ότι το σημερινό παιχνίδι λόγω του κάκιστου αγωνιστικού χώρου, που δεν ευνοεί καμία από τις δύο ομάδες, θα πήγαινε κυρίως στο ποιος θα κέρδιζε τις περισσότερες μονομαχίες και ποιος θα ήταν πιο δυνατός στον αγωνιστικό χώρο.

Η Νίκη από την αρχή του παιχνιδιού μπήκε στο παιχνίδι καλύτερα από εμάς και μας πίεσε. Εμείς στη συνέχεια θεωρώ ότι πατούσαμε καλύτερα, δημιουργήσαμε μια – δυο αρκετά καλές ευκαιρίες και καταφέραμε να πετύχουμε ένα πολύ ωραίο γκολ. Δυστυχώς, για άλλη μία φορά στη φετινή χρονιά δεχόμαστε ένα, όχι απίθανο γκολ, αλλά ένα γκολ που πέρασε από πολλά πόδια, κόντραρε κάτι που θεωρώ ότι έδωσε ένα τεράστιο ψυχολογικό αβαντάζ στην ομάδα της Νίκης. Ήταν ένα γκολ με το οποίο κατάφερε να ισοφαρίσει αμέσως και ήταν προς τη λήξη ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο εμείς είχαμε την ίδια προσήλωση στο στόχο. Προσπαθούσαμε να δημιουργήσουμε και να κερδίσουμε χώρο στο γήπεδο, να εκμεταλλευτούμε τις αντεπιθέσεις, να κερδίσουμε τις μονομαχίες. Δυστυχώς δεχτήκαμε ένα γρήγορο γκολ από μία στημένη φάση, κάτι το οποίο λειτούργησε αρνητικά κυρίως στην ψυχολογία των περισσότερων παικτών.

Παρόλα αυτά σε ένα αρκετά δύσκολο γήπεδο, μια πολύ καλή έδρα καταφέραμε να δημιουργήσουμε δύο αρκετά καλές ευκαιρίες μέχρι να ολοκληρωθεί το παιχνίδι. Δεν καταφέραμε να ισοφαρίσουμε και στο τέλος για άλλη μία φορά φεύγουμε, όπως και στο τελευταίο διάστημα, ηττημένοι. Δυστυχώς, έχουμε δημιουργήσει ένα αρνητικό σερί στα τελευταία παιχνίδια, κάτι το οποίο θεωρώ πως δεν είναι καλό για καμία ομάδα. Εμείς πρέπει να διορθώσουμε τα λάθη που κάνουμε και για να μπορέσουμε να παρουσιαστούμε στα επόμενα παιχνίδια πιο ανταγωνιστικοί και προσηλωμένοι στο στόχο. Για να λέμε τα πράγματα όπως έχουν, όσοι είναι κοντά στην ομάδα το γνωρίζουν, δεν έχουμε πληρότητα ως ρόστερ. Θεωρώ πως αν η ομάδα είχε μία δύο προσθήκες σε συγκεκριμένες θέσεις πιστέψτε με επειδή διαθέτει εξαιρετικούς ποδοσφαιριστές, θα ήταν και διαφορετική η θέση στο βαθμολογικό πίνακα θα ήταν πολύ υψηλότερα.

Πληρώνουμε κάποια λάθη στην άμυνα, ενώ έχουμε το εύκολο γκολ. Εμείς θέλουμε ότι αρνητικό παρουσιάσαμε σε αυτό το παιχνίδι να το διορθώσουμε στα επόμενα παιχνίδια ώστε να παρουσιαστούμε καλύτεροι και να συγκεντρώσουμε και τους βαθμούς που θέλουμε και να πάρουμε τους πρώτους 3 βαθμούς για το 2017, αρχίζοντας από το παιχνίδι στην έδρα μας με τον Εθνικό Φιλιππιάδας.

Να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα της Νίκης για την προσπάθεια που κατέβαλε και για τους τρεις βαθμούς της νίκης και να της ευχηθώ καλή συνέχεια και να πετύχει τους στόχους της».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις