Εντός έδρας… τρία στα τρία, με «τριάρα»

Πολύ σημαντική νίκη για την ομάδα της Σκιάθου, που έκανε το τρίτο συνεχόμενο εντός έδρας νικηφόρο αποτέλεσμα, αυτή τη φορά νικώντας τον Αίαντα Σούρπης με 3-0. Πλέον οι σκιαθίτες έχουν αποκτήσει διαφορά από τη ζώνη του υποβιβασμού, την οποία θέλουν να παγιοποιήσουν, στις επόμενες αγωνιστικές…

Στα στοιχεία που χαρακτήρισαν την αναμέτρηση, αναφέρουμε την πολύ σημαντική η επιστροφή του Θωμά Σταμέλου στην ενεργώ δράση, μετά από ένα ολόκληρο γύρο, καθώς είχε τραυματιστεί στο αντίστοιχο παιχνίδι στη Σούρπη. «130 μέρες μετά, χαμογελώ ξανά…» ανέφερε ο ίδιος με προσωπική ανάρτηση, σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.
Από την άλλη πλευρά, οι φιλοξενούμενοι αντιμετώπισαν τα δικά τους προβλήματα σε ότι έχει να κάνει με τη παρουσία τους στη συγκεκριμένη αναμέτρηση, για την οποία μετέβησαν στο νησί μόλις έντεκα ποδοσφαιριστές.
Το σκορ για τους γηπεδούχους άνοιξε ο Αντώνης Σαρρής, με τη συμπλήρωση του 20λέπτου, για να πάρει τη σκυτάλη του σκοραρίσματος ο Έλιοτ Πρίφτι, ο οποίος με τα δυο τέρματα που σημείωσε με κεφαλιά (40′) κι εντυπωσιακή εκτέλεση φάουλ (75′), διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.
Οι δυο ομάδες είχαν κι από ένα δοκάρι στο 65′ οι γηπεδούχοι λίγο πριν τη λήξη (85′) οι φιλοξενούμενοι
ΣΚΙΑΘΟΣ: Νικολαΐδης, Γκιαουράκης, Τζελάι, Τουρναβίτης (87′ Σταμέλος), Γραββάνης, Ελ. Πρίφτι, Τάσος (75′ Φερετζέλης), Κεμάλι (65′ Γαζέτης), Σαρρής, Μπρέγκου, Μπάμπα.
ΑΙΑΣ: Κραβαρίτης, Γρούνας, Παπανικολόπουλος, Π. Δημητρίου, Μπούρας, Γ. Δημητρίου, Χειλάς, Κατσαβριάς, Χριστέλος, Μπιρτσάι, Καράγγελος.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις