Ανέλπιστο βαθμό πήρε ο Εθνικός από τα Λεχώνια

Έναν ανέλπιστο πόντο πήρε ο Εθνικός στο παιχνίδι με τα Λεχώνια. Οι φιλοξενούμενοι με γκολ στο 95′ ισοφάρισαν σε 2-2, ύστερα από ένα ωραίο παιχνίδι, με τις δύο ομάδες να παίζουν με πάθος για το νικηφόρο αποτέλεσμα. Το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε χωρίς σκορ. Στο 53′ ο Παλάντζας σούταρε, η μπάλα βρήκε στο πόδι του Παπακυρίτση και κατέληξε στα δίχτυα για το 0-1.

Στο 58′ ο Κουβαράς ισοφάρισε με απ’ ευθείας εκτέλεση φάουλ, ενώ στο 78′ ο Ρενάτο έβγαλε τετ-α-τετ τον Γιάννη Δουλά που σκόραρε με πλασέ. Στο 82′ ο Κουβαράς στάθηκε άτυχος, αφού είδε τη μπάλα να καταλήγει στο δοκάρι στο φάουλ που εκτέλεσε και στο 95′ τα Λεχώνια δεν απέφυγαν την… ψυχρολουσία. Ο Ζάνης έκανε το γέμισμα και ο Παλαιορούτης αρχικά έπιασε τη μπάλα, στη συνέχεια έχασε τον έλεγχό της και ο Παλάντζας από κοντά ισοφάρισε 2-2.
ΛΕΧΩΝΙΑ: Παλαιορούτης, Βασιλείου, Μπικοράρος, Ράπτης, Παπακυρίτσης, Κυριαζής, Μεταξάς (78′ Κάτσι), Κουβαράς (92′ Καραγιάννης), Ρενάτο (90′ Ξενάκης), Δουλάς, Ντενίς.
ΕΘΝΙΚΟΣ: Μπέικος, Πελεκάνος, Σκοτινιώτης (70′ Κοντορίζος), Συμεωνίδης (75′ Βέργος), Μουτσινάς, Καζδαρίδης, Μωραϊτης (63′ Ευγ. Σαραφίδης), Ζάνης, Περεντίδης, Παλάντζας, Παλάσης.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις